Pôjde o najlacnejšie modely rodiny Moto.

Portál AndroidAuthority priniesol informácie o nových telefónoch značky Moto. Konkrétne ide o novú sériu Moto C, ktorá bude obsahovať cenovo najdostupnejšie smartfóny v rámci tejto značky.

Moto C bude dostupný na trhu v základnej aj Plus verzii. Cenu a dostupnosť na Slovensku zatiaľ nepoznáme, avšak pri pohľade na parametre sa dá očakávať, že cena by nemala presiahnuť 100 eur. Minimálne v prípade základnej konfigurácie.

Moto C

Moto C ponúkne 5-palcový displej s rozlíšením 854 × 480 v prípade základnej verzie, resp. 1280 × 720 v prípade modelu Plus. Telefóny majú vo výbave MediaTek procesory s frekvenciou až 1,3 GHz, operačnú pamäť 1 GB alebo 2 GB (Plus) a 8 GB, resp. 16 GB úložisko.

Moto C bude dostupný vo viacerých konfiguráciách a to aj v rámci základnej verzie. Uvidíme, či sa telefóny budú predávať aj na Slovensku a v akej konfigurácii. Všetky modely by však mali ponúknuť 3,5 mm jack, micro USB port, Android 7.0 Nougat a 2350 mAh batériu, resp. 4000 mAh v prípade Moto C Plus. Fotoaparát má rozlíšenie 5 Mpx a 8 Mpx (Moto C Plus).

Rozmery telefónov sú 143,9 × 72 × 10mm a 145,5 × 73,5 × 9,1 mm pre Plus verziu.

Moto C Plus

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Ako fungujú Lenovo Moto akcie a Moto obrazovka?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit