Každému sa už asi stalo, že mu prehliadač zamrzol, prípadne nefungoval, ako má. Nedávno sa to stalo zamestnancovi Microsoftu počas oficiálnej prezentácie. Jeho riešenie tak pobavilo celé publikum.

Michael Leworthy, ktorý je členom migračného tímu cloudových služieb Azure mal nedávno prezentáciu na tému „Transformácia dátových centier: Migrácia aplikácií, pracovných úloh a údajov do Azure“ .

Počas prezentácie sa Michael rozhodol ukázať časť služby Azure v prehliadači Microsoft Edge, ktorý pri načítavaní služby zlyhal. To Michaela pravdepodobne zaskočilo a po pár sekundách ticha zahlásil so smiechom, že „Inštalujem Chrome“, na čo mu publikum začalo tlieskať. Popri sťahovaní prehliadača Michael nezabudol ešte odškrtnúť políčko o posielaní štatistických údajov do Google s patričným komentárom, „My nebudeme robiť Google lepším“.

Súčasný riaditeľ Microsoftu Satya Nadella je oveľa tolerantnejší k podobným situáciám ako niekdajší Steve Ballmer, ktorý by rozhodnutie zamestnanca pravdepodobne neakceptoval a možno by ho za túto voľbu aj vyhodil.

Vtipná časť videa začína od 36 minúty a 40 sekundy.

Zdroj: CNET

Značky: