Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V najbližších dňoch a týždňoch sa milióny cestovateľov opäť vydajú na rôzne cesty, no so spoločným cieľom – vrátiť sa domov na Vianoce,  k ľuďom, ktorých milujú, a s ktorými chcú stráviť nadchádzajúce sviatky.

A nezáleží na tom, či ste na diaľnici, rýchlostnej či štrkovej ceste alebo poľnej ceste pokrytej snehom: hudobný sprievod tohto výletu bude vždy s vami – v rádiu, vo vašej mysli, v pamäti generácií. Automobilka MINI venuje tejto piesni špeciálne vyrobený videoklip, ktorý každoročne naladí ľudí na celom svete na sviatočné obdobie. V hlavnej úlohe si zahrá celosvetová komunita MINI.

Výroba videa je ďalším vrcholom v aktuálnej kampani britského výrobcu prémiových automobilov s názvom BIG LOVE. Motto je vyjadrením rozmanitosti prijatej v praxi vo všetkých jej formách. Víta svieže, otvorené mysle a nové nápady bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú. Ústrednú úlohu v tomto prípade zohráva charakteristická zmes individuality a pocitu vzájomnej spolupatričnosti komunity MINI. Rôznorodosť tejto komunity vystihuje slogan „Každý sme iný, ale spolu sme dobrí“. Vo videoklipe ku skladbe Driving Home for Christmas sa fanúšikovia automobilov značky MINI z rôznych krajín a regiónov zobrazujú v rôznych situáciách, keď počas sviatočného obdobia cestujú za rodinami a priateľmi.

S produkciou videoklipu iniciovanou automobilkou MINI sa pieseň Driving Home for Christmas vracia tam, kde sa to všetko začalo: vo veľmi špeciálnom britskom automobile. Pretože cesta, ktorá inšpirovala Chrisa Reu k napísaniu jeho úspešnej skladby, sa uskutočnila v klasickom Mini. Vo videoklipe sa originálna cesta z Londýna na sever Anglicka zobrazuje a spája so scénami, ktoré ukazujú dnešných fanúšikov značky MINI na ich predvianočnej cestách.

Značky: