Svoje obľúbené obľúbené seriály či filmové novinky si môžete konečne vychutnať vo vysokej kvalite a na čoraz širšej škále podporovaných zariadení.

Platená služba VOYO už toho mala za sebou veľa a výrazne si pýtala aktualizáciu. Konečne sa tak stalo a VOYO prešlo zásadnou vizuálnou aj technologickou premenou. Vďaka prechodu na najnovšiu technologickú platformu je VOYO teraz modernejšie, jednoduchšie a prehľadnejšie.

VOYO na počítači

VOYO na počítači

Nové VOYO okrem lepšieho používateľského zážitku prináša aj bohatší a lákavejší obsah, väčšie množstvo titulov v HD kvalite, či možnosť vrátiť sa k rozpozeranému videu alebo pokračovať v jeho sledovaní na inom zariadení – teda to, čo už konkurenčé služby dávnejšie ponúkajú. Výška mesačného predplatného ostáva 5,99 eur s DPH, pričom s jedným predplatným je VOYO možné používať na piatich rôznych zariadeniach.

VOYO je možné sledovať na úplne novom webe cez osobný počítač alebo prostredníctvom prehliadača v mobile, využiť môžete aj nové mobilné aplikácie , ktoré si môžu už teraz stiahnuť cez Google Play a App Store.

Nové VOYO pre Android

Nové VOYO pre Android

Za technologickými inováciami nezaostáva ani poskytovaný obsah. Aktuálne bola do ponuky služby VOYO exkluzívne zaradená premiérová rozprávka režiséra Zdeňka Trošku – Zakleté pírko. Zároveň je k dispozícii aj celá sekcia najúspešnejších filmov od Zdeňka Trošku – Babovřesky 1-3, Kameňák 1-5, Slunce, seno, jahody, Slunce, seno a pár facek, Čertova nevěsta, Andělská tvář, Strašidla a rozprávka O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

V nedeľu 29. novembra 2020 o 02:30 prinesie VOYO naživo exhibičný boxerský zápas legiend Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

Od 4. decembra 2020 na VOYO prichádza extra dávka divácky obľúbenej seriálovej romantiky – Tisíc a jedna noc, Dila, Fatmagül a V objatí hodvábu. Každý deň až do Silvestra tiež služba prinesie exkluzívne predpremiéry vianočných romantických filmov, ktoré počas decembra uvedú televízie Markíza a Doma.

Už 18. decembra 2020 sa môžete tešiť aj na premiéru divácky úspešnej českej komédie Štěstí je krásná věc. Obdobie vianočných sviatkov spríjemni tiež bohatá filmová a seriálová nádielka pre celú rodinu, VOYO ponúkne premiérové tituly ako Dokonalé Vianoce s pestúnkou, Arctic: Ľadové peklo, Smelé mačiatko, či Santa.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.