top_aplikacie_nowatAk ste fanúšikom aplikácií, ktoré robia z vášho smartfónu ešte inteligentnejšie zariadenie a uľahčujú vám život, určte sa vám bude páčiť magazín TOP Aplikácie. Magazín TOP Aplikácie nájdete zadarmo v každej predajni Telekomu.

Keďže sa s pekným počasím čoraz častejšie vydávame do prírody, v najnovšom čísle nájdete všetko o aplikáciách pre turistiku. Magazín prináša aj informácie o aplikáciách pre inteligentnú domácnosť, aplikáciách pre ženy. Ak radi na tablete či telefóne sledujete videá či seriály, nájdete aj prehľad aplikácií pre sledovanie telky. To však nie je všetko.

Zavítame aj na výstavu MWC z ktorej prinášame reportáž, predstavíme najnovší Samsung Galaxy S7 a LG G5. Časopis nájdete zadarmo v predajniach Telekomu. Viac o ňom sa dočítate tu>>

 

relacie_top_aplikacie_nowat

Každú nedeľu podvečer môžete sledovať reláciu TOP Aplikácie aj na TV Dajto. Reláciou sprevádza Jano Gordulič, ktorý vždy veľmi vtipným spôsobom vysvetľuje, ako a na čo môžete jednotlivé aplikácie používať. V relácii si na svoje príde aj staršia generácia. Pani Gizka v každom dieli vysvetľuje jednotlivé funkcie mobilov tak, aby sa aj starším ľuďom oveľa jednoduchšie používali. Archív relácie nájdete aj na webe www.topaplikacie.sk.

top_aplikacie_web

Pre tých z vás, ktorí hľadajú neustále nové a nové appky, ktoré by ste radi vyskúšali, je tu web www.topaplikacie.sk. Každý deň tu nájdete jednu novú aplikáciu. Web prináša aj prehľad noviniek z IT. Nájdete tu aj zoznam aplikácií, ktoré boli predstavené v relácii, aplikácie od Telekomu a zákazníci Telekomu v špeciálnej sekcii nájdu aplikácie, ktoré môžu využívať s benefitom úplne zadarmo. Kliknite si aj vy na www.topaplikacie.sk a zistine čo je nové vo svete aplikácii.

 

Značky: