Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Poznáme najlepšie finančné produkty minulého roka. VÚB banka bodovala s platobnými kartami. Dve Zlaté mince získali vo svojich kategóriách MasterCard World a Maestro DOBRÝ ANJEL.

Aj tento rok sa zišli nezávislí finanční experti, aby vybrali tie najlepšie finančné produkty na trhu. VÚB patrí prvenstvo a Zlaté mince 2015 v dvoch kategóriách platobných kariet. Medzi kreditnými kartami zvíťazila MasterCard World a v debetných kartách bola s veľkým náskokom ako najlepšia vyhodnotená VÚB Maestro DOBRÝ ANJEL.

 „Ocenenie vnímame ako akýsi kompas, ktorý pomáha laickej verejnosti zorientovať sa v širokej ponuke finančných inštitúcií a poukazuje na to najkvalitnejšie. Aj preto si veľmi ceníme víťazstvo našich debetných a kreditných kariet,“ uviedla Andrea Šipošová, vedúca oddelenia kartových produktov VÚB.

Z ďalších produktov VÚB bodovali Hypotéka na bývanie, podnikateľský Flexibiznis účet a Profiúvery. Všetky získali Striebornú mincu.

O poradí v jednotlivých kategóriách rozhodli odborníci z radov ekonomických novinárov, zástupcov vysokých škôl, ekonomických serverov, finančných poradcov a profesijných asociácií. Spolu 61 porotcov hodnotilo produkty v 30 kategóriách bánk, poisťovní a fondov. Okrem Zlatých mincí udelili aj ocenenia Najinovatívnejšia banka, Najinovatívnejšia poisťovňa a OBJAV roka 2015.

Všetky výsledky Zlatá minca si môžete pozrieť tu.

Značky: