Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Či už sa chystáte do Krkonôš, alebo do Álp, nasledujúce tipy vám pobyt na horách určite spríjemnia. 

Chystáte sa predviesť svetu, čo všetko na lyžiach alebo snowboarde dokážete? Potom oceníte športovú kameru, ktorá je vodotesná a ponúka napríklad pokročilú funkciu stabilizácie videa. Na výlet na bežkách sa nezabudnite vybaviť kvalitnou termoskou na čaj a odolnou LED čelovkou, ktorá sa vám môže hodiť, keď sa zdržíte vonku po zotmení. „A ak vyrážate v skupine alebo s deťmi, nezabudnite na vysielačky. Nielenže ušetríte za hovory, ale hlavne si užijete veľa zábavy,“ dopĺňa Iva Pavlousková, tlačová hovorkyňa Datart. Na nabíjanie mobilu alebo tabletu oceníte power banku a večer po príchode na izbu určite využijete sušiaky do topánok, ktoré vám lyžiarky vysušia a na ráno príjemne zahrejú.

TOP športová kamera GoPro HERO6

Spracuje vaše dobrodružstvo do QuikStories v telefóne. S novým čipom GP1 prináša dvojnásobný výkon v porovnaní s predchodcom a novinkou je aj možnosť natáčania videa až 4K pri 60 FPS. Kamera ponúka podporu Full HD pri 240 FPS, zachytenie fotografií v rozlíšení 12 Mpx a podporuje formáty RAW aj WDR. Bez puzdra je vodotesná do 10 metrov, môžete ju ovládať hlasom, disponuje pokročilou funkciou stabilizácie videa, dotykovým 2″ displejom, dotykovým zoomom, Wi-Fi, Bluetooth a GPS. Cena je 416,60 €.

Športová kamera LAMAX X8.1 Sirius – cenovo dostupná

V rámci ceny ponúka natívne rozlíšenie 2,7K pri sekvencii 30 snímok za sekundu, 16Mpx fotografie, časozberné video v 4K a spomalené zábery bez nutnosti následnej postprodukcie. O snímky a videozáznam sa stará 170° širokouhlý objektív. Disponuje vodoodolnosťou, integrovaným 2″ LCD displejom, Wi-fi a gyrostabilizáciou. V balení nájdete 23 kusov najrôznejšieho príslušenstva. Cena je 115 €.

Termoska Stanley Legendary Classic

Vonkajší plášť aj vnútorná nádoba sú vyrobené z nerezovej ocele, čo zaisťuje jej nerozbitnosť a dlhú životnosť. Dvojplášťová vákuová konštrukcia udrží nápoje horúce po dobu až 24 hodín, studené potom po dobu až 32 hodín. Viečko termosky slúži ako šálka a na boku je umiestnená rukoväť pre jednoduchšiu manipuláciu. Vďaka objemu 1,9 l bude dosť pre všetkých.

Cena je 63,90 €.

Vysielačky SENCOR SMR 600

Súprava dvoch mobilných rádiostaníc, ktoré spolu komunikujú až na 8 km. Ponúka možnosť používať 8 kanálov, automatické vyhľadávanie kanálov, 15 tónov volania, redukciu šumu a prehľadný podsvietený displej. Súčasťou balenia sú: 2× rádiostanice, 2 × držiaky na opasok, dobíjacie batérie, nabíjací stojan a sieťový adaptér.

Cena je 56,90 €.

Sušič topánok SENCOR SDS 8540

Je vhodný k vysúšaniu ako bežnej, tak športovej obuvi, lyžiarskych topánok či korčúľ. Topánky vysuší za cca 4 – 6 hodín, v závislosti od typu obuvi a úrovni vlhkosti. Veľkosť vyhrievacích článkov je vhodná aj pre detské topánky. Ak navyše milujete teplo, nie je nič jednoduchšie ako si topánky vyhriať predtým, ako vyjdete von. Cena je 11,90 €.

Powerbanka Verbatim

Powerbanka má vysokú kapacitu 10 400 mAh. Veľkou výhodou je dvojica USB konektorov, čo umožňuje nabíjať 2 zariadenia súčasne. Plusom je aj vysoký výstupný prúd 2,1 A. Využijete ju ako externú batériu na nabíjanie rôznych zariadení: mobilov, tabletov, elektronických čítačiek, MP3 prehrávačov atď.

Cena je 22,99 €.

LED čelovka Varta Indestructible

Odolná a odľahčená čelovka je vhodná aj do veľmi náročných podmienok. S dobou svitu až 40 hodín a rozsahom lúča 24 metrov sa s týmto svietidlom nestratíte ani v tých najvzdialenejších končinách. Je vodoodolná a bez zničenia prežije pád až z deväťmetrovej výšky. Napájanie je pomocou trojice AAA batérií. Cena je 14,99 €.

Značky: