Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nadišiel čas splniť si sny o angličákoch.

Rozšírenie Hot Wheels pre Forza Horizon 3 je oddnes dostupné exkluzívne pre Xbox One a počítače s Windows 10 ako hra z programu Xbox Play Anywhere.

Rozšírenie získate ako súčasť permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass alebo ju môžete zakúpiť samostatne za 19,99 eura na Microsoft Store. Forza Horizon 3 Hot Wheels vás prenesie do novej austrálskej lokality, kde sa krútia a točia oranžové trate zavesené vo vzduchu, a kde sa ikonické angličáky Hot Wheels prebúdzajú k životu.

Expanzia Forza Horizon 3 Hot Wheels zavedie hráčov na pobrežie Austrálie, konkrétne na šesť ostrovov prepojených sieťou Hot Wheels tratí desiatky metrov na zemou s loopingami, vývrtkami a ďalšími prvkami. Toto je extrémne kaskadérske jazdenie, kde trate zvládnete jedine s pomocou nových Hot Wheels zručností a využívaním urýchľovačov, klopených zákrut, u-rámp a šialených skokov. A pre kreatívnych hráčov je tu funkcia Stunt Swap, vďaka ktorej môžete jednotlivé sekcie trate modifikovať a potom vyzvať priateľov, aby ich prešli.

Okrem rozšírenia Hot Wheels sme vydali aj novú aktualizáciu pre Forza Horizon 3, ktorej obsahom sú zásadné vylepšenia pre hráčov na počítačoch s Windows 10.

 

Značky: