Ušetria čas a získate lepší prehľad o obsahu videí.

Vďaka rôznym vylepšeniam je vyhľadávanie v aplikácii opäť jednoduchšie. Najnovšie sa do mobilných zariadení dostáva ďalšia šikovná novinka, ktorá pri prechádzaní zoznamu vyhľadávania začne automaticky prehrávať video. Používateľ aplikácie získa hneď prehľad o tom, čo môže od videa očakávať a to aj bez toho, aby ho musel otvárať. Automaticky sa prehrá každé video zo zoznamu, ktoré sa dostane do hornej časti displeja. Náhľad, aby nerušil, je prehrávaný bez zvuku.

Šikovnou funkciou, ktorá výrazne šetrí čas, je aj priamy prístup ku kapitolám videa. Teraz je možné priamo z výsledkov vyhľadávania pristupovať cez malé náhľady priamo k častiam videa, o ktoré máte záujem. Po otvorení hneď uvidíte označenie kapitol, ich počet aj ich trvanie. Táto funkcia je aktívna iba v prípade, že autor do videa pridal časové značky (kapitoly).

Aktuálne YouTube pracuje aj na automatickom preklade názvov, popisov a titulkov videí. Avšak na ich väčšiu dostupnosť stále čakáme. Dve vyššie spomenuté novinky sme si už v redakcii vyskúšali a fungujú podľa očakávania.

Pokiaľ ich ešte nemáte dostupné, je možné, že v najbližších dňoch dorazia aj do vášho smartfónu.

Zdroj: DroidLife

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.