Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Škálovateľné, centralizované riešenia spoločnosti Zyxel Networks umožňujú aj malým výrobcom využiť potenciál umelej inteligencie.

Spoločnosť Zyxel Networks, líder v oblasti poskytovania bezpečných a cloudových sieťových riešení, za posledných niekoľko rokov zmenila výrobné zariadenia po celom svete. Či už ide o malé podniky alebo nadnárodné spoločnosti s viacerými prevádzkami, naši výrobní klienti sa vo svojich továrňach a skladoch môžu spoľahnúť na bleskové pripojenie a centralizované riešenia správy sietí, ktoré výrazne zvyšujú ich efektivitu a hospodárske výsledky.

Podľa nedávneho prieskumu takmer 60 % výrobných spoločností skúma spôsoby, ako využiť umelú inteligenciu na zvýšenie efektivity práce. Vzhľadom na vysoké náklady na sieťovú infraštruktúru, nedostatok talentov a bezpečnostné riziká je to však náročná úloha, najmä pre menšie organizácie. Spoločnosť Zyxel Networks našťastie ponúka cenovo dostupné, škálovateľné a bezpečné sieťové riešenia, ktoré odstraňujú uvedené prekážky a uľahčujú zavádzanie umelej inteligencie vo výrobe.

Centralizovaná správa siete bez námahy

Výrobné prevádzky sú notoricky známe tým, že sa ťažko spájajú do sietí. Ich náročné prostredie má negatívny vplyv na spoľahlivosť a prevádzkyschopnosť siete. Výkonné riešenia spoločnosti Zyxel Networks, najmä cloudové sieťové riešenie Nebula, umožňujú továrňam a skladom tieto výzvy prekonať.

Medzi prednosti platformy Nebula patrí nulové nastavenie a centralizovaná správa, ktorá umožňuje správcom uviesť sieťové zariadenia do prevádzky v priebehu niekoľkých minút a monitorovať celú sieť z centrálneho ovládacieho panela. Nebula má tiež funkcie, ktoré pomocou umelej inteligencie a v reálnom čase monitorujú a automaticky riešia akékoľvek problémy so sieťou a pripojením a uľahčujú pridávanie klientov do siete.

Neustále sa rozširujúca rodina produktov kompatibilných s platformou Nebula teraz zahŕňa viac ako 100 sieťových zariadení vrátane prístupových bodov WiFi 7, multigigabitových prepínačov L3/L2/desktopových prepínačov, firewallov a mobilných routerov 5G. Vďaka tomuto portfóliu je možné splniť rozmanité požiadavky výrobných spoločností na pripojenie, a to aj na vzdialených miestach mimo dosahu WiFi.

Riešenia Zyxel Networks pomáhajú výrobcom na celom svete

Továrne a sklady v Ázii, regióne EMEA a v Amerike dôverujú riešeniam spoločnosti Zyxel Networks, že dokážu zvýšiť výkon a efektivitu, napríklad podporou automatizovaného triedenia a balenia, eliminujú prestoje výroby a poskytujú špičkovú ochranu pred hrozbami, ako je napríklad ransomvér.

Medzi našich zákazníkov patrí napríklad turecká textilná skupina Baltalı Group, ktorej sme pomohli zvýšiť efektivitu jej tovární. „Vďaka platforme Nebula môžeme spravovať siete našich tovární bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú, a to všetko z jediného rozhrania,“ povedal špecialista na audit IT Kadir Öztürk. „Táto nová infraštruktúra nám tiež umožnila vytvoriť samostatné VLAN a poskytovať superrýchle 10 G pripojenia v celej sieti.“

Na naše riešenie sa spolieha aj renomovaná talianska spoločnosť  Rotogal, ktorá používa platformu Nebula na pripojenie a monitorovanie presných výrobných zariadení vo svojej veľkej továrni na výrobu lepiacich pások. Chemická spoločnosť v Indii si vybrala spoločnosť Nebula na zabezpečenie nepretržitého pripojenia pre viac ako 1 200 uzlov v deviatich výrobných závodoch.

Ako príklad z českého prostredia môžeme uviesť kompletnú modernizáciu sieťovej infraštruktúry v spoločnosti Recycling – kovové odpady a.s., ktorá vlastní viac ako dvadsať závodov v Českej republike. Nová moderná a efektívna infraštruktúra umožňuje pripojenie veľkého množstva koncových zariadení a zabezpečuje spoľahlivú každodennú prevádzku všetkých pobočiek a bezpečné pripojenie zamestnancov pracujúcich na cestách alebo z domu. Ku kľúčovým požiadavkám patrila odolnosť a schopnosť zvládnuť náročné vysoko prašné prostredie spracovania kovového odpadu, ako aj zabezpečenie jednotnej správy siete a všetkých zariadení. Sieťové prvky Zyxel Networks spĺňajú všetky požiadavky na výkon, vysokú spoľahlivosť a zabezpečenie siete podľa najnovších štandardov. Navyše ich možno spravovať na diaľku prostredníctvom cloudu Nebula. Celá infraštruktúra je pripravená na ďalšie rozširovanie podľa toho, ako sa budú meniť potreby úspešne rastúceho podniku.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako spoločnosť Zyxel Networks pomáha výrobcom, stiahnite si e-book o výrobe.

Značky: