Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Nikon s radosťou oznamuje vývoj novej generácie plnoformátových vysokorýchlostných digitálnych jednookých zrkadloviek s vysokým rozlíšením a pripravuje uvedenie netrpezlivo očakávaného fotoaparátu Nikon D850.

Fotoaparát D850 bude impozantný nástroj pre ľudí, ktorí nebudú robiť kompromisy s výnimočnou kvalitou snímok a všestrannosťou, vrátane začínajúcich a profesionálnych fotografov i nadšencov snímajúcich krajiny, komerčné športy, módu a svadby, ako aj tvorcov multimediálneho obsahu.

Fotoaparát D850 je nástupcom fotoaparátu D810, ktorý bol vysoko uznávaný pre jeho extrémne ostrú a čistú kresbu a bohaté tóny. Táto výkonná nová digitálna jednooká zrkadlovka formátu FX je skonštruovaná s využitím rozličných nových technológií, funkcií a zlepšení výkonu, ktoré sú priamym výsledkom viacročnej odozvy od používateľov, ktorí od svojej fotografickej výbavy požadujú len to najlepšie.

Fotoaparát D850 prekoná očakávania širokého okruhu fotografov požadujúcich vysoké rozlíšenie a vysokú rýchlosť, ktoré dokáže ponúknuť len fotoaparát Nikon tohto kalibru doplnený o objektívy NIKKOR.

Značky: