Najväčší slovenský poskytovateľ hostingových služieb spúšťa svoju historicky prvú televíznu kampaň.

Deje sa tak v čase, keď spoločnosť po dlhoročnom raste vstupuje aktívnejšie ako značka aj na český a maďarský trh. Cieľom kampane je osloviť oveľa širšie publikum, aké ponúka samotný online priestor a predstaviť doménové a hostingové služby s najjednoduchšou správou a ovládaním.  

„Nie je to žiadna veda a dnes je skutočne veľmi jednoduché získať vlastnú doménu, web a virtuálny priestor. Veríme, že internet ponúka nekonečné možnosti jednotlivcom a firmám, ako prispieť svetu svojím jedinečným spôsobom. Doménové a hostingové služby sú pilierom každého online biznisu, no v minulosti bola táto oblasť služieb pre mnohých príliš zložitá. Našou ambíciou je tieto možnosti zjednodušiť a sprístupniť tak, ako sa to len dá a priblížiť ich úplne každému,“ uviedol Ján Cifra, CEO Websupportu pre CEE región. 

Súčasťou novej komunikácie na všetkých troch trhoch je aj úplne nová vizuálna identita. Jej tvorcami sa stali skúsení a rešpektovaní odborníci okolo Rudolfa Letka z agentúry GoBigname, ktorí stoja aj za návrhom nových kódov značky, vrátane unikátneho maskota a písma na mieru. Celkový koncept medzinárodnej kampane vytvorila agentúra Darwin and the Machines 

“Práve ľahkosť a jednoduchosť sme chceli preniesť aj do komunikácie a tak sme vytvorili vlastný svet, kde náš hrdina lusknutím prstov pomáha založiť webstránky komukoľvek. Univerzálny insight a unikátna exekúcia tak majú šancu fungovať na rôznych trhoch. Vďaka režisérovi Danovi Dekanovi a 3D štúdiu Alien získala kampaň svetové kvality” hovorí Michal Pastier, kreatívny riaditeľ Darwin and the Machines.

 “Pripraviť medzinárodnú kampaň a pomôcť zjednotiť značku na viacerých trhoch je presne tým, prečo naša agentúra vznikla. Sme našení, že sme mohli dostať priame zadanie a pomôcť ikonickej slovenskej firme byť svetovou” hovorí Martin Blaško, CEO slovenskej pobočky Darwin and the Machines.

„Ide o viac ako len nové logo, identitu či maskota. Chceme ľuďom pomôcť so vstupom do online priestoru. Vďaka medzinárodnému zázemiu a tomu, že pôsobíme na každom trhu lokálne, dokážeme prinášať na každom trhu služby a produkty svetovej kvality,dodáva Ján Cifra.

Websupport je súčasťou Loopia Group, inovatívnej európskej spoločnosti, ktorá pôsobí najmä vo Švédsku, Nórsku, Fínsku, ale aj na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku a Srbsku. O komfort zákazníkov, inovácie produktov a služieb sa stará viac ako 300 zamestnancov.

Websupport

Značky: