Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Oddnes je pre hru Forza Motorsport 6 dostupný nový balíček áut Hot Wheels, ktorý poteší zberateľov aj virtuálnych pretekárov.

Sedmičke nových áut dominujú vozidlá, s ktorými sú fanúšikovia Hot Wheels dobre oboznámení – Hot Wheels Bone Shaker a Ford Hot Wheels Mustang. Jedinečný hot rod Bone Shaker sa objavuje vôbec po prvýkrát na konzolách Xbox One. V roku 2011 bol vyrobený v skutočnej veľkosti ako výstavný kus a odvtedy má medzi fanúšikmi kultový status.

Okrem Bone Shaker je v balíčku aj skvelý Mustang určený na driftovanie, ktorý spoločnosť Hot Wheels vyrobila pri príležitosti 50. výročia značky Mustang. Stane sa obľúbeným u hráčov, ktorí radi jazdia bokom.

Po prvýkrát sa na konzolách Xbox One objavuje aj model 2017 Ford Focus RS, najočakávanejší hatchback tohto desaťročia, ktorý sa začne predávať na celom svete v júni. Ďalšími hviezdami balíčka sú: pretekárska verzia hyperauta od McLaren, monopost Ferrari zo začiatku 90-tych rokov a ďalšie. Balíček Hot Wheels je povinnosťou pre každého fanúšika rýchlych kolies.

Balíček áut Hot Wheels je dostupný oddnes za 6,99 eura (nie je súčasťou predplatného Car Pass). Vozidlá z balíčka sú dostupné aj samostatne. A tí, ktorí fandia vizuálnej úprave, nájdu oficiálne logo Hot Wheels v editore nálepiek Forza Motorsport 6.

Uvedenie balíčka áut Hot Wheels pre Forza Motorsport 6 je len začiatkom dlhodobej spolupráce medzi značkami Forza a Hot Wheels. Počas nasledujúcich mesiacov uvedie spoločnosť Hot Wheels na trh dve autíčka z limitovanej série Forza Motosport 6 Hot Wheels Car Pack. Už 23. mája sa na pultoch obchodov objaví Chevrolet Camaro Super Sport a 20. júna zase Ford Focus RS. V novembri tohto roka bude uvedená nová séria angličákov Forza Motorsport Hot Wheels Entertainment Series, ktorú bude tvoriť pätica vozidiel inšpirovaných hrou Forza Motorsport.

Značky: