Spoločnosť Xiaomi už dávnejšie upozorňovala na novinku zo svojej hernej série smartfónov.

Black Shark 2 sa má nakoniec predstaviť už tento mesiac. Smartfón bude podľa očakávania používať čipset Snapdragon 855, pričom pamäť RAM sa bude pohybovať v rozmedzí 8 – 12 GB. Pre čo najdlhšie hranie bude zariadenie vybavené novým systémom chladenia Liquid Cool 3.0, pričom aj nabíjanie 4000 mAh batérie sa poriadne zrýchli, až na 27 W

V rámci propagačnej kampane “stabilného a šialeného” telefónu, spoločnosť Xiaomi vytvorila v Šanghaji  rôzne promo akcie. Black Shark 2 bude dostupný najskôr iba v Číne a zakrátko sa predaj spustí aj v iných častiach sveta. Nakoniec by mal byť k dispozícii aj v Európe.

Najnovšie sme mohli vidieť tento zatiaľ nepredstavený smartfón aj v benchmarkovom nástroji Antutu, kde sa objavila práve najslabšia verzia s 8 GB RAM a 128 GB interného úložiska. Už aj táto verzia dokázala dosiahnuť pomerne vysoké skóre, ktoré sa zastavilo na hodnote 359 973 bodov. Tento test prezradil aj ďalšie parametre, akými je napríklad aj rozlíšenie displeja. To by malo dosahovať 2340 × 1080 pixelov a potvrdili sa nám aj ďalšie známe a očakávané parametre.

Zatiaľ presne nevieme, koľko pamäťových verzií by mal Black Shark 2 mať, ale vyzerá to tak, že ich rozhodne nebude málo. Viac sa dozvieme už 18. marca na globálnom predstavení novinky.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Antutu TOP 10 za február 2019: Xiaomi Mi 9 je aktuálne najvýkonnejším Android zariadením

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.