Zatiaľ nie sú dostupné žiadne detaily a špecifikácie.

Tretia generácia športového náramku Xiaomi Mi Band dostane oproti svojich predchodcom nové technológie. Veľa informácií žiaľ na verejnosť zatiaľ neuniklo. Vieme však, že náramok už prešiel Bluetooth certifikáciou a nemalo by mu nič brániť v uvoľnení na trh.

Aktuálne je tak dostupná informácia o tom, že náramok s modelovým číslom XMSH05HM bude využívať nízkoenergetický Bluetooth 4.2. Vyrábať ho bude spoločnosť Huami, ktorá vyrábala prechádzajúce generácie náramku Mi Band ako aj smarthodinky Amazfit.

Vo všeobecnosti sa však od novej generácie očakáva to, že dostane oveľa presnejší senzor na meranie tepu. V minulosti sa totiž objavili závažné problémy, kedy náramok nedokázal zmerať tep ľuďom s tmavšou farbou pokožky.

Cena nového náramku by sa mohla pohybovať na úrovni okolo 40 až 50 eur, pričom podobne ako u predchodcu môže relatívne rýchlo klesnúť cena na úroveň v rozpätí od 20 do 30 eur. Najväčšou výhodou náramku je výdrž batérie, ktorá sa pohybuje nad 20 dní.

V súčasnej dobe nie sú dostupné žiadne informácie o dátume predstavenia náramku. Očakáva sa však, že by to mohlo byť už budúci týždeň počas kongresu MWC.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Prvé dojmy: Xiaomi Mi Band 2 v redakcii. Porovnali sme ho s modelom 1S

Značky: