Nie je prekvapením, že výrobcovia smartfónov sa zameriavajú aj nové oblasti pôsobenia.

Televízory sa zdajú byť tým správnym produktom, pretože viacerí výrobcovia môžu zúžitkovať svoje bohaté skúsenosti aj pri ich výrobe. Napríklad spoločnosť Honor zaznamenala s Honor Vision veľký úspech. OnePlus v súčasnosti usilovne pracuje na vlastnom inteligentnom televízore. Najnovšie sa aj značka Redmi, patriaca spoločnosti Xiaomi, pripravuje na skorý vstup na trh s televízormi.

Generálny riaditeľ divízie televízorov Xiaomi dnes na sociálnej sieti Weibo zdieľal informáciu o pripravovanom televízore Redmi. Spomenul, že spoločnosť Xiaomi má silný tím pre vytvorenie televízora s vynikajúcim výkonom, kvalitou obrazu, zvukovými efektami a systémom. No aj napriek tomu bude nejaký čas trvať, pokým televízory Redmi dosiahnú úrovne televízorov Xiaomi. 

Televízor Redmi sa už dávnejšie objavil s kódovým označením „L70M5“ v zozname čínskeho Národného centra certifikácie kvality. Produktová certifikácia bola vydaná 19. júla pod názvom TPV Technology (Xiamen) Co., Ltd. Okrem toho televízor nedávno získal aj certifikáciu 3C.

Redmi TV by mala byť dostupná v dvoch veľkostiach – 40 a 70-palcov. Obidve verzie by mali ponúkať rozlíšenie 4K. To znamená, že obidve verzie budú priamou konkurenciou pre Honor Smart TV a OnePlus Smart TV. Očakáva sa, že televízory Redmi budú predstavené v najbližších týždňoch.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

OnePlus TV má oficiálne potvrdený názov a logo

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.