Výkon smartfónu zabezpečuje procesor Snapdragon 855 a 12GB RAM

Spoločnosť Xiaomi oznámila ešte minulý rok príchod troch herných smartfónov. Po hernom telefóne Black Shark a Black Shark Helo prichádza na trh Black Shark 2. Jeho základná verzia dostane 8 GB RAM a internú pamäť o veľkosti 128 GB. Vylepšená verzia bude mať k dispozícii až 12GB RAM a 256 GB pamäte pre aplikácie či fotky.

Obidve verzie sú vybavené procesorom Snapdragon 855, ktorý je aktuálne možné nájsť len vo vlajkovej lodi Samsung Galaxy S10. Spoločnosť Xiaomi vytvorila aj nový chladiaci systém, ktorý dokáže ochladiť vnútorné prostredie smartfónu na teplotu len 14 stupňov Celzia.

Black Shark 2 dostal aj OLED displej s uhlopriečkou 6,39 palca s rozlíšením 1080 x 2340 pixelov. Samozrejmosťou je aj čítačka odtlačku prstu nachádzajúca sa pod displejom. Smartfón je dodávaný aj s 4000 mAh batériou a rýchlo nabíjaním štvrtej generácie.

Základný model Black Shark 2 vychádza aktuálne v prepočte na americký dolár 420 eur a jeho vylepšená verzia až na 550 eur. Dostupný je zatiaľ len pre obyvateľov Číny.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Fitness náramok Xiaomi Mi Band 4 príde na trh už tento rok. Dostať by mal novú funkciu

Značky: