Spoločnosť Black Shark Technology Inc. je výrobca inteligentných telefónov, ktorý pôsobí na trhu od augusta 2017. 

Je údajne vo vlastníctve spoločnosti Xiaomi. Na základe týchto faktov sa predpokladá, že herný smartfón, ktorý má byť vydaný pod značkou Xiaomi má niesť kódové označenie práve Blackshark. Pred mesiacom sa v Antutu objavil smartfón Blackshark, no a dnes v Geekbench teste zariadenie s označením Black-skark SKR-A0.

Podľa záznamu v Geekbench teste, Blackshark SKR-A0 má nainštalovaný Android 8.0 Oreo.  Tento herný smartfón poháňa čipová sada Snapdragon 845, ale čo je zaujímavé pamäť RAM dosahuje hodnotu až 8 GB. V jednojadrovom a viacjadrovom teste dosiahol Blackshark SKR-A0 hodnoty na úrovni 2452 a 8452 bodov.

Blacksharku v AnTuTu teste pre nás odhalil toho viac.  Zariadenie bude mať displej s pomerom strán 18: 9, ktorý bude zobrazovať Full HD+ rozlíšením 2160 x 1080 pixelov. Smartfón Razer Phone, ktorý bol predstavený minulý rok v novembri, má displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Preto sa od prichádzajúceho herného smartfónu od Xiaomi očakáva podobný displej s frekvenciou 120 Hz. Očakáva sa aj, že zariadenie od Xiaomi Blackshark, príde aj s masívnou batériou.

V AnTuTu dosiahol Blackshark impozantné skóre 270 680 bodov. Smartfón bude uvedený s 32 GB vnútorným úložiskom. Je ale pravdepodobné, že verzia s 8 GB RAM môže obsahovať vyššiu kapacitu. Reálne sú hodnoty 64 GB, 128 GB alebo až 256 GB pamäte.

Zatiaľ ale nie sú k dispozícii ďalšie údaje ohľadom tohto tajomného herného zariadenia od Xiaomi, Blackshark.

zdroj: gizmochina

Prečítajte si aj:

Toto Razer celkom nezvládol. Špeciálna edícia bez štipky originality

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.