Fantázii sa medze nekladú.

To rozhodne platí pri spoločnosti Xiaomi, ktorá plánuje v Indii predávať svoje produkty prostredníctvom predajných automatov Mi Express Kiosks. Výhodou tohto spôsobu distribúcie je priamy predaj produktov spoločnosti, bez potreby využívať ďalšie distribučné medzičlánky. Automaty budú prístupné na zastávkach metra, v parkoch, letiskách, nákupných centrách a ďalších verejných priestranstvách.

Potenciálni zákazníci budú môcť na týchto predajných miestach platiť pomocou kreditných kariet, debetných kariet, hotovosti a UPI (platobný systém národnej banky India). Spoločnosť postupne plánuje rozšíriť tieto automaty po celej krajine.

Kiosk Mi Express je ďalším krokom spoločnosti, aby predávala svoje produkty bez maloobchodných partnerov. Xiaomi tak už robí aj prostredníctvom internetovej stránky Mi.com, ako aj maloobchodných predajní Mi Home. Tento spôsob predaja umožňuje distribuovať výrobky za oveľa nižšie ceny. Kiosky Mi Express sú obzvlášť nákladovo efektívne, pretože nevyžadujú prítomnosť žiadneho predavača alebo iného personálu. Zákazníci môžu automat obsluhovať sami. Dokonca potrebné parametre produktov im budú zobrazené na veľkom a prehľadnom displeji.

Ďalšie informácie o predajných automatoch budú čoskoro dostupné na stránke Mi.com. Privítali by ste tento spôsob predaja aj u nás?

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Antutu TOP 10 za apríl 2019: Xiaomi aj naďalej valcuje

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.