Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka XPG, rýchlo rastúci dodávateľ počítačov, komponentov a periférií pre hráčov, eSports profesionálov a nadšencov technológií, oznamuje uvedenie modelu XPG STARKER AIR a nového modelu XPG DEFENDER. Tieto modely rozširujú ponuku skríň typu Mesh mid-tower určených pre vášnivých hráčov, počítačových nadšencov a systémových integrátorov, ktorí hľadajú ten najlepší výkon v oblasti prúdenia vzduchu.

XPG STARKER AIR – kompaktná ATX mid-tower skriňa s najlepším výkonom

XPG STARKER AIR zaujme svojím odvážnym, ale nie prehnaným herným štýlom a štýlovým ARGB osvetlením. Poskytuje jeden z najlepších pomerov veľkosti/výkonu v celom odvetví, a to v kompaktnom prevedení, ktoré maximálne využíva formát ATX.

Oproti ostatným modelom, STARKER má funkčný a elegantný predný panel zo sieťoviny, pričom si zachováva svoje dva ikonické predné svetelné ARGB pruhy. K dispozícii bude v čiernej alebo bielej farbe, aby sa hodila k rôznym osobnostiam. Pre jednoduchú údržbu je rad XPG STARKER vybavený inovatívnym designom prachového filtra na koľajnici. Filter tak možno jednoducho vybrať, čo podporuje častejšie čistenie, aby sa zabránilo nevzhľadnému a potenciálne škodlivému hromadeniu prachu. Vymeniteľný držiak grafickej karty navyše zjednodušuje predvádzanie grafických kariet so svetelnými efektami vo vertikálnej alebo horizontálnej polohe.

Skriňa umožňuje vynikajúce prúdenie vzduchu vďaka podpore až šiestich ventilátorov. Je na ňu tiež možné pripevniť viac chladičov, vrátane 360mm radiátora v prednej časti šasi, 280mm radiátora hore a 120mm radiátora vzadu. Používatelia môžu skriňu osadiť až dvomi 3,5″ pevnými diskami a dvomi 2,5″ pevnými diskami alebo SSD, navyše nechýba kombinovaná jednotka pre 2,5″ a 3,5″ formát. K dispozícii je kompletná sada vstupných/výstupných portov pre jednoduché pripojene USB príslušenstva, audio zariadenia a bezproblémové prepínanie medzi predprogramovanými svetelnými efektami.

XPG DEFENDER – mid-tower Mesh skriňa pre nekompromisnú počítačovú zostavu

Rad XPG DEFENDER vyjadruje ambície značky XPG v oblasti počítačových komponentov. Ide o skriňu formátu E-ATX typu mid-tower, do ktorej sa zmestí grafická karta s dĺžkou až 380 mm, čo poskytuje dostatok priestoru pre podporu kariet NVIDIA® a AMD® najnovšej generácie, a chladič umiestnený na procesore s výškou až 170 mm. Vďaka dostatočnému priestoru pre lepší odvod tepla sú rozmery E-ATX skrine DEFENDER zárukou budúcej rozšíriteľnosti pre všestranné úpravy.

XPG DEFENDER má krásny minimalistický štýl s predným panelom z magnetickej sieťoviny, ktorý je nenápadný, ale elegantný a špeciálne zameraný na maximalizáciu optimálneho prúdenia vzduchu.

DEFENDER podporuje osadenie až 360mm radiátorom vpredu a 280mm radiátorom v hornej časti. Navyše je skriňa XPG DEFENDER vybavená tromi ventilátormi XPG VENTO 120, ktoré je možné v prípade potreby rozšíriť až na sedem.

Značky: