Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

„Herná budúcnosť“ ožije na celodigitálnom CES.

XPG, rýchlo rastúci poskytovateľ systémov a komponentov pre hráčov, e-športových profesionálov a technologických nadšencov, predstavuje na celodigitálnom veľtrhu CES 2021 nové produkty herného životného štýlu. S názvom „Herná budúcnosť“ bude XPG schopná „digitálne“ predviesť svoje najnovšie a najväčšie trháky pre rok 2021, vrátane nového ultrabooku, modulu DDR5 novej generácie, školiaceho softwaru, hernej žuvačky a ďalších.

Ultrabook pre herný životný štýl XPG XENIA Xe

Po hernom notebooku XPG XENIA posúvajú XPG a Intel svoju spoluprácu na ďalšiu úroveň, keď odhalili ultrabook pre herný životný štýl XPG XENIA Xe.  Je určený používateľom hľadajúcim univerzálny ultrabook, ktorý sa veľmi jednoducho prenáša, ale je súčasne dostatočne výkonný, aby spĺňal ich moderné lifestylové požiadavky, vrátane hrania, jednoduchého vytvárania obsahu a produktivity.

XENIA Xe je 15,6” EVO™ Ready herným lifestylovým ultrabookom v modernom designe s prémiovým a elegantným plášťom z eloxovaného hliníku. Má štíhly profil 11 mm (0,4 palca) v najtenšom mieste, váži 1,65 kg (3,6 lbs) a ponúka až 16 hodín prevádzky na batériu pre vynikajúcu využiteľnosť na cestách. Je vybavený procesorom Intel® 11th Gen Core™ i5-1135G7 alebo i7-1165G7, grafickou kartou Intel® Iris™ Xes, 15,6” 1080P Full HD IPS dotykovým displejom s 87 % pomerom medzi telom a obrazovkou a vlastným diskom XPG 1TB PCIe Gen4  M.2 SSD. Vďaka množstvu možností rozšírenia sú možnosti XENIA Xe takmer nekonečné.

Herná žuvačka XPG

Úbytok koncentrácie a únava patrí k hraniu, a to najmä po dlhých herných reláciách. Aby hráči vydržali, XPG vyvinula hernú žuvačku XPG. Žuvačka je vyrábaná v XPG a medzi jej prísady patrí kofeín pre dlhodobú dávku energie a lepšiu koncentráciu. Žuvačka obsahuje tiež luteín, antioxidant známy svojim prínosom pre oči, protizápalové účinky a zostrenie videnia. Žuvačka neobsahuje žiadny  tuk a bielkoviny a má osviežujúcu a povzbudzujúcu mätovú príchuť.

XPG PRIME a XPG GRIT

XPG PRIME je softwarový ekosystém prepájajúci všetky zariadenia používateľov od značky XPG, aby sa zvýšil ich pôžitok z hrania. Pomocou XPG PRIME môžu používatelia na užívateľskom rozhraní s výkonnými funkciami a nástrojmi jednoducho prispôsobovať svoje zariadenia od XPG s využitím požadovaných svetelných efektov a funkcií. Používatelia si po prihlásení k účtu XPG PRIME môžu zmeniť svoje nastavenia samotných zariadení alebo cloudového úložiska.

XPG GRIT je školiaca aplikácia pomáhajúca hráčom zvládať zručnosti v strieľačkách videných z pohľadu prvej osoby (FPS) pomocou niekoľkých školiacich modulov a analýzy. Aplikácia umožňuje používateľom precvičovanie rôznych scenárov FPS a získať údaje z rôznych meraní. Tieto namerané údaje sa potom použijú k preskúmaniu doporučených nastavení a cvičení zlepšujúcich hranie.

SSD disk XPG GAMMIX S70 PCIe Gen4 M.2 2280

S príchodom PCIe 4.0 sa GAMMIX S70 pýši bleskovými rýchlosťami čítania a zápisu až 7 400/6 400 MB/s a IOPS náhodného čítania a písania až 650/740 K. V kombinácii s kompatibilitou s NVMe 1.4 a dynamickou pamäťou Dynamic SLC Caching GAMMIX S70 ponúka výkon ďaleko lepší než SSD so SATA a PCIe 3.0. Pre spoľahlivú prevádzku a stabilitu je GAMMIX S70 vybavený terasovým chladičom s dutými komorami pod väčšou povrchovou plochou, čím zaisťuje účinnejšie chladenie. GAMMIX S70 sa už teraz predáva na mnohých trhoch.

PC skriňa XPG DEFENDER PRO E-ATX Mid-Tower

XPG DEFENDER PRO je stelesnením ambícií XPG v oblasti PC komponentov, na trh totiž uvádza skriňu E-ATX mid-tower s možnosťou montáže grafických kariet dlhých až 380 mm a chladičov CPU s hĺbkou až 170 mm. Úchvatný a moderný designový koncept XPG DEFENDER PRO začína na jeho exteriéri s magnetickým drôteným čelným panelom umožňujúcim pásikom ARGB svietiť zvnútra cez rôzne vrstvy pevného kovu. Skriňa XPG Defender Pro je skonštruovaná pre optimalizovaný prietok vzduchu zaisťovaný tromi predinštalovanými ventilátormi XPG VENTO 120 ARGB. XPG DEFENDER PRO sa dodáva v čiernej alebo bielej farbe.

PC skriňa XPG STARKER AIR ATX Mid-Tower

XPG STARKER AIR je kompaktná PC skriňa formátu ATX mid-tower s inovatívnym prachovým filtrom, vertikálnou montážou VGA a štýlovým industriálnym designom s doplnkami ARGB. Je osadená funkčným a štíhlym čelným drôteným panelom s dvomi dopredu namierenými svetelnými pásmi ARGB a dodáva sa v čiernej alebo bielej farbe. To všetko v kompaktných rozmeroch maximálne využívajúcich formát ATX. Pre jednoduché pripojenie USB príslušenstva, audio zariadení a bezproblémové prepínanie naprogramovaných svetelných efektov je skriňa vybavená kompletnou sadou vstupov a výstupov.

Univerzálny kvapalinový chladič CPU XPG LEVANTE PRO

XPG LEVANTE PRO je univerzálny kvapalinový chladič CPU so špičkovým riešením značky Asetek, siedmou generáciou technológie čerpadiel Asetek® s ovládaním PWM. Chladič je na krytke čerpadla vybavený úžasným 2,1” LCD farebným displejom, ktorý je možné naprogramovať, aby na pozadí poskytoval informácie o nameraných hodnotách, ako sú teplota CPU/GPU, informácie o napätí, alebo iný užívateľský obsah, napríklad vlastné texty alebo kresby pre štýlový vzhľad interiéru zostavy. XPG LEVANTE PRO je tiež vybavený tromi ventilátormi XPG VENTO PRO 120 PWM s pohonom Nidec, ktoré udržiavajú 360mm radiátor v chlade a optimálnej prevádzke.

DRAM modul ADATA DDR5

Prichádza budúcnosť DRAM a má podobu DRAM modulu ADATA DDR5. V porovnaní so svojimi predchodcami tento modul ponúka podstatné navýšenie rýchlostí, vyšší kapacitu, nižšiu spotrebu a širšie pásma jednotlivých jadier CPU. Nový modul DDR5 ponúkne až štyrikrát vyššiu kapacitu, spotrebu zníženú až na 1,1 V a rýchlosti dosahujúce 8 400 MT/s.

Karta ADATA SD Express

S celosvetovým nárastom významu influencerov na sociálnych sieťach, užívateľského obsahu a budovania 5G sietí hľadajú autori a ďalšie subjekty vysoko výkonné, prenosné pamäťové produkty s vysokou kapacitou, ktoré budú odpoveďou na ich požiadavky. Preto spoločnosť ADATA uvedie do druhého štvrťroka 2021 na trh novú kartu SD Express. Vďaka využitiu nového štandardu SD7.0 a PCIe Gen3x1 ponúkne táto karta rýchlosť čítania a zápisu až 880/400 MB/s. S výkonom odpovedajúcim externým SSD diskom a kompaktným formátom SD karty ponúkne karta ADATA SD Express užívateľom nové prenosné úložisko v zásade zodpovedajúcom miniatúrnemu SSD disku.

Externý SSD disk ADATA SE900G RGB

Externý SSD disk ADATA SE900G je umiestnený do čierneho plášťa z pevného kovu a prémiovým vzhľadom, vynikajúcim rozptylom tepla a skvelou odolnosťou, ktorý spája formu a funkčnosť. Veľký RGB svetelný panel pomáha vyžarovať krásne neónové svetlo, ktoré je mäkké a textúrované. Tento externý SSD disk podporuje rozhranie USB 3.2 Gen2x2 a ponúka rýchlosť čítania a zápisu až 2 000 MB/s pre rýchle prenosy dát. Laicky povedané, užívatelia skopírujú 500GB film v 4K rozlíšení za päťdesiat sekúnd, čo je dvanásťkrát rýchlejšie než pri mnohých externých diskoch na trhu.

Značky: