Režim rozšíreného sledovania videa s grafickými efektmi dostáva aktualizáciu.

Ide o takzvaný ambientný režim, na ktorý sme upozorňovali už skôr a ukazovali návod, ako ho môžete aktivovať. Potrebujete na to čiernu tému, respektíve tmavý motív či už webovej stránky alebo zariadenia, na ktorom si ju tu prehrávate. Ak má zariadenie tmavý motív, mnohé webové stránky ako aj aplikácie ho prevezmú automaticky. V prípade, že tento motív nemáte aktivovaný, nezobrazí sa vám možnosť zapnúť ambientný režim.

Na webe 9To5Google je ukázaný rozdiel medzi starou a novou verziou tohto režimu, pričom nová verzia viac zviditeľňuje tento efekt. Po novom sa totiž zobrazuje až za riadkami pre názov videa a štatistiky a táto zmena je zvýraznená aj v zaoblených rohoch, kde sa nachádzajú komentáre a odporúčania.

Faktom je, že v minulej verzii bol tento efekt len minimálne badateľný, a to sa týkalo najmä smartfónov. Používatelia, ktorí chceli lepší zážitok zo sledovania videa mimo celoobrazovkového režimu, videli tento efekt najviac na počítačoch. Na smartfóne bol viditeľný menej, po novom však bude rozpoznaný ešte lepšie.

Zdroj: 9To5Google

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.