Už nebude potrebné si vyberať medzi režimom celej obrazovky a komentármi.

Internet začína byť preplnený rôznymi grafickými kreáciami a toxicitu môžeme nájsť kdekoľvek na webe. YouTube komentáre majú v tomto “oddelení” svoje pevné zastúpenie. YouTube v sekcii komentárov pomerne dlho experimentuje, ale svojím najnovším testom v systéme Android umožňuje čítanie komentárov aj v režime celej obrazovky.

Nové zobrazenie komentárov v režime celej obrazovky je stále v obmedzenom testovaní, avšak pár používateľov sa už pochválilo novým grafickým zobrazením. V režime celej obrazovky sa komentáre zobrazia na posuvnom paneli vedľa minimalizovanej verzie videa, čo umožní sledovať video a zároveň vidieť celkom zbytočný multitasking.

Po dokončení prezerania komentárov na video môžu používatelia tento panel skryť tak, že prejdú prstom nadol z hornej časti bannera. Po odstránení sekcie komentárov sa video vráti do režimu celej obrazovky.

Na telefóne je už možné sledovať video a súčasne aj komentáre. Táto možnosť je široko dostupná iba v režime na výšku. Ak sa nová možnosť dostane k ďalším používateľom, výrazne by sa rozšírila viditeľnosť YouTube komunity na mobilných zariadeniach.

V dobrom aj zlom.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Ako zablokovať komentáre na YouTube a iných stránkach?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.