Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zákazníci freeSAT-u si od 24. augusta do 23. septembra budú môcť vychutnať vzrušujúce premiéry televízie AXN.

Kanál budú mať v tomto období k dispozícii zadarmo. Počas štyroch týždňov bezplatného vysielania sa budú môcť navyše zapojiť do internetovej súťaže.

Seriálové premiéry na AXN

Bezplatný mesačný prístup prináša viacero seriálových premiér. Na obrazovky sa z dôchodku vráti napríklad obľúbený policajný pes. V seriáli Rex Special Unit bude v prvej sérii od 24. augusta pomáhať riešiť zločiny a okúzľovať divákov každého veku.

S druhou sériou seriálu Tajnosti a lži (Secrets and Lies) príde do obývačiek trochu tajomna. Diváci sa od 22. augusta budú môcť ponoriť do príbehu bohatého mladého muža, ktorého manželku zavraždili.

Seriál Myšlienky vraha (Criminal Minds) je medzi milovníkmi kriminálnych žánrov už známy pojem. Jedenásta séria vracia na obrazovky jednotku FBI pre analýzu správania. V premiérových epizódach sa agenti budú opäť viac ako na samotné zločiny sústreďovať na páchateľov a tak dokážu vyriešiť svoje prípady.

Podobne k zločinu pristupujú aj protagonisti francúzskeho seriálu Profil zločinu (Profilage). Šiesta séria sa začína 6. septembra a ukazuje prácu parížskych policajných psychológov.

Hrdinom seriálu Prezieravosť (Perception) je excentrický neuropsychiater. Jeho jedinečný prístup pomáha federálnej vláde riešiť aj tie najzložitejšie prípady.

V septembri AXN okrem toho ponúkne aj druhú sériu kriminálneho seriálu NCIS: New Orleans. Agenti Námorného vyšetrovacieho úradu tentoraz  riešia prípady na americkom Juhu.

Pre tých, ktorí pred seriálmi uprednostňujú jednorazový zážitok, pripravila AXN dlho očakávaný film. Aj tu zostaneme pri riešení zločinov, no posunieme sa v čase do viktoriánskeho Anglicka. Hviezdami filmu Sherlock: Prízračná nevesta (The Abominable Bride) sú detektív Sherlock Holmes a jeho pomocník doktor Watson.

Online súťaž

Aby bol tento vzrušujúci mesiac bezplatného vysielania kompletný, na facebookovej stránke freeSAT sa bude konať súťaž. Kto každý týždeň správne zodpovie otázky o jednotlivých premiérach, môže vyhrať jednu z troch cien: slúchadlá Sony, bezdrôtový reproduktor Sony a hrnček s logom AXN pre víťaza alebo slúchadlá Sony s hrnčekom AXN v prípade druhého a tretieho miesta.

Odpovedať treba priamo na facebookovej stránke freeSAT. Víťazi budú vyžrebovaní spomedzi autorov správnych odpovedí po ukončení súťaže. Viac informácií bude k dispozícii na facebookovej stránke freeSAT. Kanál AXN bude pre všetkých zákazníkov freeSAT-u dostupný od 24. augusta 2016 10:00 do 23. septembra 2016 10:00 na pozícii 57.

Značky: