Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nadácia Tatra banky teraz otvára grantové programy pre vysokoškolákov

Plánujem štúdium na zahraničnej univerzite

Vzdelávanie mladých ľudí považujeme za tú najlepšiu investíciu do budúcnosti. Sme preto veľmi radi, že vzdelávacie ambície vysokoškolských študentov každoročne rastú a ich chuť učiť sa a spoznávať svet sú nezastaviteľné. Práve to je totiž jasným dôkazom, že naša spoločnosť postupuje tým správnym smerom.

Naším cieľom je umožniť najlepším slovenským vysokoškolákom, aby obohatili svoje štúdium prostredníctvom doplnkového vzdelávacieho, vedeckého alebo praktického podujatia v niektorej renomovanej vzdelávacej inštitúcii v zahraničí.

Ak patríš medzi vynikajúcich vysokoškolských študentov denného štúdia, neváhaj a prihlás sa do Grantového programu Vzdelanie. Pretože, čo sa v zahraničí ako mladý naučíš, doma v dospelosti akoby si našiel. A my ti v tom radi pomôžeme.

Všetky dôležité informácie nájdeš na podstránke Grantového programu Vzdelanie.

Informatika je naša vášeň

Digitálne technológie zohrávajú dôležitú úlohu nielen pri rozvoji tvorivosti a kritického myslenia, ale aj v kontexte vedy a vzdelávania. Sú totiž základným pilierom pre výskum v odbore informatiky, vďaka ktorému svet neustále napreduje.

Vieme, že slovenské vysoké školstvo si zaslúži našu pozornosť a jeho úroveň v oblasti informačných technológií môže byť vyššia. Preto prinášame Grantový program Digital pre vysokoškolských študentov. Prostredníctvom neho chceme zabezpečiť reálne potreby výskumnej praxe a zmodernizovať tak vzdelávací proces na Slovensku. Slovenské vysoké školy si totiž zaslúžia štandardy svetovo uznávaných vzdelávacích inštitúcií.

S veľkou radosťou podporíme aktívne skupiny zložené zo študentov a odborníkov venujúcich sa odboru aplikovanej a priemyselnej informatiky.

Prihláste sa a možno práve vás podporíme sumou, ktorá vám pomôže pri rozvoji vášho výskumu.

Veríme, že aj vďaka našej podpore budete môcť realizovať reálne výskumné práce aj s možnými praktickými výstup.

Prečítajte si všetky dôležité informácie o Grantovom programe Digital.

Značky: