Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Združenie pre bankové karty má nového predsedu.

Stal sa ním Rastislav Vallo, vedúci oddelenia platobných kariet v Tatra banke. Rastislav Vallo nahradil Ivana Kubaša, ktorému sa po odchode z manažérskej pozície v telekomunikačnej spoločnosti skončil mandát.

Rastislava Valla do pozície zvolilo kolégium. Ide o najvyšší orgán Združenia pre bankové karty, ktorý tvoria všetci členovia, pričom každý je zastúpený jedným splnomocneným zástupcom. „Združenie pre bankové karty si na trhu vydobylo silnú pozíciu a stalo sa naozaj rešpektovaným. Rád by som nadviazal na prácu Ivana Kubaša, ktorému týmto zároveň ďakujem. V Združení pre bankové karty chceme našim členom naďalej poskytovať podporu v biznise, ako aj vzdelávať odbornú či širšiu verejnosť a propagovať platobné karty s cieľom rozširovania ich vydávania a prijímania,“ vyhlásil Rastislav Vallo.

Rastislav Vallo

Šéf oddelenia platobných kariet v Tatra banke je absolvent Slovenskej technickej univerzity. Svoju kariéru odštartoval v Slovenskej sporiteľni na oddelení rozvoja kariet, neskôr sa stal vedúcim tohto tímu. Skúsenosti získaval aj v spoločnosti Giesecke & Devrient, ktorá sa zaoberá výrobou plastových kariet a technológií smart cards, či v Regional Card Processing Centre. Ide o procesingové centrum Tatra banky, ktoré poskytuje služby pri vydávaní a administrovaní platobných kariet skupiny Raiffeisen, od roku 2009 je súčasťou materskej spoločnosti Raiffeisen International. Rastislav Vallo je v súčasnosti vedúcim oddelenia platobných kariet jedného z najväčších finančných domov u nás – Tatra banke. Na pozícii má od júna 2010 na starosti ziskovosť produktov, predaj, inovácie a tímový manažment.

Značky: