Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Umelá inteligencia, virtuálna realita a automatizácia budú hlavnými témami tohtoročnej série

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS, distribútor s pridanou hodnotou (VAD) v segmente kybernetickej ochrany, predstavila hlavné témy tohtoročnej série konferencií ZEBRA Cyber Roadshow 2024, ktoré sa budú konať na prelome septembra a októbra v Ostrave, Bratislave a Prahe. Na roadshow budú mať partneri a koncoví zákazníci možnosť stretnúť sa s odborníkmi zo spoločnosti ZEBRA SYSTEMS, ako aj so zaujímavými hosťami, ktorí predstavia najnovšie trendy v oblasti kybernetickej ochrany vrátane umelej inteligencie, virtuálnej reality, automatizácie a mnohých ďalších tém.

Roadshow bude mapovať aktuálnu situáciu v oblasti ochrany dát a kybernetickej bezpečnosti, výzvy, ktorým čelia koncoví používatelia a dodávatelia technológií, a spôsoby, ako ich môžu prekonať pomocou riešení od spoločností Acronis, GFI Software, N-able, Cloudflare, AST, Simeon Cloud a Company (Un)Hacked. Medzi témy prezentované na konferencii patria:

  • Integrácia zálohovania a kybernetickej bezpečnosti
  • Ako urobiť z umelej inteligencie dobrého služobníka
  • Automatizáciou k spokojným zákazníkom a správcom
  • Prečo mať plán proti útokom DDoS
  • Ako zabezpečiť odolnosť proti počítačovým vírusom
  • Školenie zamestnancov vo virtuálnej realite
  • Efektívna správa v prostredí Microsoft 365

Hlavnými rečníkmi na jednotlivých konferenciách budú Pavel Matějíček, evanjelista IT bezpečnosti, Jaroslav Oster, súdny znalec v odbore IT, a Miloš Čermák, novinár a propagátor konceptov umelej inteligencie (AI).

„Tohtoročný ročník našej Roadshow bude pravdepodobne najbohatší v jej histórii, a to tak kvalitou hlavných rečníkov, ako aj šírkou prezentovaných trendov a technológií v oblasti kybernetickej ochrany,“ povedal Aleš Hok, obchodný riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Za posledný rok naša spoločnosť získala novú distribúciu v oblasti správy a bezpečnosti IT a tento rok budeme môcť predstaviť komplexné portfólio technológií, ktoré umožňujú našim partnerom zabezpečiť maximálnu úroveň ochrany IT infraštruktúry u ich zákazníkov.“  Viac informácií o veľtrhu ZEBRA Cyber Roadshow 2024 nájdete na https://www.zebra.cz/udalost/zebra-cyber-roadshow-2024/

Značky: