Akcia sa týka vybraných modelov práčok, sušičiek, kombinovaných práčok so sušičkou a chladničiek.

Samsung prichádza nielen s klasickým cashbackom na vybraných modeloch, ale zároveň ponúka vyšší bonus pri nákupe dvoch a viac produktov naraz. Celkovo tak môže zákazník dostať späť až 320 eur na jeden uskutočnený nákup. 

Pre získanie cashbacku je potrebné sa do 14 dní od zaplatenia zaregistrovať na webových stránkach samsung.sk, nahrať kópiu účtenky a fotografiu výrobných štítkov. Akcia platí do 31. októbra 2021 alebo do vypredania zásob v prípade nákupu na e-shope samsung.sk a u vybraných predajcov.

Modely v akcii

  • Do akcie sú zaradené práčky QuickDrive s funkciou AddWash.
  • V ponuke nechýbajú kombinované práčky so sušičkou QuickDrive s invertorovým motorom.
  • V zozname sa nachádzajú aj samotné sušičky QuickDrive s technológiou Air Wash a funkciou Quick Dry 35′.
  • Akcia sa vzťahuje aj na vstavané chladničky s mrazničkou a americké dvojdverové chladničky s nezávislým chladením a mrazením Twin Cooling Plus.
  • Bonus získate aj pri kúpe chladničiek Bespoke s prispôsobiteľným dizajnom.
Samsung cashback september 2021Zdroj: Samsung

Ako získať bonus?

Štandardný bonus pri kúpe vybraných modelov práčok, sušičiek a chladničiek sa pohybuje od 40 eur do 80 eur, avšak pri kúpe dvoch alebo troch produktov naraz získa zákazník na druhý a tretí produkt ďalší bonus po 40 eur. Maximálne je takto možné ušetriť až 320 eur pri kúpe troch produktov naraz.

Prehľad bielej techniky, na ktorú sa vzťahuje aktuálna akcia Samsung, nájdete na tomto odkaze. Pre získanie bonusu sa do 14 dní od nákupu registrujte na tejto stránke.

Zdroj: Samsung

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.