Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • ZSSK bude na veľtrhu v Inchebe v dňoch 20. – 23. apríla prezentovať najmä portál Vlakom na výlet a online predajné kanály
  • Extra bonusový kredit, ktorý môžu návštevníci vyhrať, sa pripočíta do ich zákazníckeho konta ZSSK ID

Národný dopravca sa opäť zúčastní na Medzinárodnom veľtrhu cestovného ruchu International Travel Fair (ITF) Slovakiatour, ktorý tentoraz bude v dňoch 20. – 23. apríla v bratislavskej Inchebe. Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) sa plánuje na veľtrhu zamerať primárne na propagáciu portálu Vlakom na výlet či online predajných kanálov ako je e-shop ZSSK a aplikácia IDeme vlakom. Naši kolegovia budú pripravení s tabletmi pomôcť každému, kto sa bude chcieť dozvedieť viac o nákupe lístkov cez internet, respektíve si bude chcieť kúpiť lístok. 100 zákazníkov tiež vyhrá extra bonusový 5-eurový kredit do zákazníckeho konta ZSSK ID.

Okrem toho naši kolegovia odprezentujú národného dopravcu ako stabilného zamestnávateľa a poskytnú verejnosti informácie o aktuálne voľných pracovných pozíciách, ktoré nájdu aj na našom webe à www.zssk.sk/kariera/. Návštevníci veľtrhu sa dozvedia viac aj o službách a produktoch Zákazníckych centier či službách Kontaktného centra.

Priamo na veľtrhu naši kolegovia radi zodpovedia otázky na rôzne témy ako je napríklad preprava bicyklov vo vlakoch či cestovanie vlakmi medzištátnej dopravy do atraktívnych destinácií ako sú Split alebo Zürich, ale aj nočnými, IC a letnými vlakmi. Zákazníci sa tiež budú môcť informovať o postupnom rozširovaní integrovanej dopravy (IDS) v ďalších regiónoch či o produktoch ako sú mimoriadne vlaky a spoločenský vozeň. Aj v prípade akýchkoľvek ďalších otázok sa môžu obrátiť na našich kolegov, ktorí im radi pomôžu.

Na veľtrhu ITF bude mať ZSSK svoj stánok vo vizuále klasického vozňa obohatený o izometrický svet s témou ekológie. Zároveň sa bude na LCD obrazovkách premietať videoobsah s náborovou kampaňou, prezentácie vnútroštátnych i medzištátnych spojení či služieb a produktov ZSSK. Na svoje si v našom stánku prídu aj najmenší. Na malých železničiarov bude čakať detský kútik s pastelkami a maľovankami. Návštevníkom sprostredkujeme aj virtuálnu realitu z kabíny rušňovodiča.

Prezentáciou portálu Vlakom na výlet si chceme získať všetkých milovníkov turizmu a prírodných krás Slovenska. Portál totiž ponúka inšpirácie na jedinečné miesta, ku ktorým sa dá jednoducho dopraviť vlakom. Nápady na výlety vlakom ZSSK prináša vďaka kooperácii s Krajskými a Oblastnými organizáciami cestovného ruchu, turistickými portálmi, magazínmi a mnohými ďalšími partnermi, pričom neustále pracujeme na objavovaní nových a unikátnych miest, ktoré sa dajú vlakmi navštíviť.

Značky: