Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Motorola posilňuje svoje poslanie sprístupňovať technológie uvedením smartfónu moto g85 5G.

Týmto zariadením Motorola posúva hranice dizajnu a po prvýkrát prináša do rodiny moto G nekonečný edge dizajn. Či už ide o zachytenie výnimočných životných okamihov, udržiavanie spojenia na cestách, alebo len o vychutnávanie voľných chvíľ, toto zariadenie je navrhnuté tak, aby sa integrovalo do života používateľa a pozdvihlo jeho každodenné zážitky.

Vyjadrite sa s moto g85 5G a jeho nekonečným edge dizajnom, zaobleným displejom a zadnou časťou, ktoré sa dokonale prelínajú a vytvárajú sofistikovaný vzhľad, ktorý pôsobí rovnako dobre, ako vyzerá. Používatelia si môžu vybrať zo žiarivých farieb s luxusnou povrchovou úpravou z vegánskej kože alebo rafinovanou povrchovou úpravou z PMMA. Toto zariadenie je navyše vybavené sklom Corning Gorilla Glass 5, takže je rovnako odolné ako štýlové.

Ponorte sa do ohromujúceho sveta čistoty s moto g85 5G so 6,7-palcovým displejom pOLED. Vychutnajte si nekonečný kontrast, viac ako miliardu odtieňov farieb a rozlíšenie Full HD+ pre filmový zážitok. Vďaka mimoriadne hladkej obnovovacej frekvencii 120 Hz a maximálnemu jasu až 1600 nitov si používatelia môžu vychutnať svoj obľúbený obsah aj pri jasnom slnečnom svetle.

Rovnako pôsobivý je aj zvukový zážitok vďaka dvom výkonným stereo reproduktorom, ktoré produkujú 4× silnejšie basy pre vysokokvalitný zvukový výstup s neuveriteľnou bohatosťou a čistotou. Hi-Res Audio zaručuje, že každý tón je krištáľovo čistý, či už používate káblové alebo bezdrôtové slúchadlá.

Moto G85 5G je váš dokonalý partner na zachytenie každého momentu. Jeho 50 Mpx hlavný fotoaparát s technológiou Quad Pixel a snímačom Sony – LYTIA 600 zaručujú ostré a živé fotografie vo dne aj v noci. Vďaka optickej stabilizácii obrazu (OIS) sú zábery nerozmazané aj v nerovných podmienkach. Ultraširokouhlý objektív s rozlíšením 8 Mpx umožňuje spotrebiteľom zachytiť rozsiahle scény, zatiaľ čo objektív Macro Vision je ideálny pre zložité detaily. A na úžasné selfie slúži 32 Mpx predný fotoaparát s technológiou Quad Pixel, ktorý ponúka fotografie s vysokým rozlíšením a vynikajúcim výkonom pri slabom osvetlení.

Či už moto g85 5G používa hráč, multitasker alebo fotografický nadšenec, toto zariadenie poskytuje plynulý a rýchly výkon vďaka procesoru Snapdragon 6s Gen 3. Navyše vďaka 8  GB RAM a 256 GB úložisku (s možnosťou rozšírenia na 1 TB – predáva sa samostatne) môžu používatelia bez problémov prepínať medzi aplikáciami a bez obáv ukladať všetky svoje fotografie, videá a aplikácie. Funkcia RAM Boost ďalej zvyšuje rýchlosť a zabezpečuje prácu bez oneskorenia aj pri tých najnáročnejších úlohách. A vďaka pripojeniu 5G si môžete vychutnať rýchle sťahovanie, plynulé streamovanie a videohovory bez oneskorenia.

Rozlúčte sa s obavami o výdrž batérie vďaka batérii s dlhou výdržou 5000 mAh, ktorá spotrebiteľa pokryje na viac ako 34 hodín práce, hrania alebo skúmania. A keď potrebujú rýchlo doplniť energiu, technológia nabíjania TurboPower 30W im poskytne hodiny energie len za niekoľko minút.

Dostupnosť

Nový moto g85 5G bude v Európe dostupný v priebehu leta so základnou cenou 349 eur.  

Značky: