Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ADATA Technology, popredný výrobca vysoko výkonných DRAM modulov a produktov využívajúcich NAND Flash, vystavuje na veľtrhu CES 2020 prototypy nových PCIe SSD diskov štvrtej generácie.

Výstava spoločnosti ADATA prebieha v rezorte Venetian Las Vegas, Titian 2206, od 7. do 10. januára. Tri prototypy SSD diskov, známe ako projekty SAGE, INDIGO a PEARL, jasne dokazujú odhodlanie značky XPG ponúknuť kompletný rad SSD novej generácie, ktoré by dokázali uspokojiť náročné potreby a rozpočty rôznych spotrebiteľov a segmentov.

Tieto SSD sa vyznačujú neuveriteľným výkonom, kedy dosahujú rýchlosti čítania až 7000 MB za sekundu a rýchlosti zápisu až 6 000 MB za sekundu. Podporujú tiež NVMe 1.4 a najnovšiu platformu spoločnosti AMD, čo z nich robí ideálne disky pre hráčov hier, tvorcov a pre 5G aplikácie. Navyše, tieto SSD sú vyrábané pomocou najmodernejších nanolitografických technológií, ktoré umožňujú vyrábať energeticky účinnejšie SSD, ktoré generujú menej tepla. Značka XPG sa chystá svoju novú zostavu PCIe SSD diskov štvrtej generácie uviesť na trh v prvej polovici roku 2020.

Navštíviť značku XPG na veľtrhu CES do 10. januára 2020 možno v hoteli Venetian, Titian 2206.

Značky: