Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rodina moto g prináša to, čo je pre zákazníkov spoločnosti Motorola najdôležitejšie. Na Slovensku je už dostupný nový moto g13.

Toto zariadenie je navrhnuté tak, aby bol zážitok z používania moto g prístupnejší ako kedykoľvek predtým, a to vďaka vylepšeniu všetkých základných funkcií, od zhotovovania nádherných fotografií cez pohlcujúci displej a zvuk, až po rýchly spoľahlivý výkon so solídnou batériou.

Moto g13

Moto g13 prichádza s úžasným systémom fotoaparátov, ktorý premení každý okamih na pretrvávajúcu spomienku. Vďaka snímaču s rozlíšením 50 Mpx v kombinácii s technológiou Quad Pixel získate nádherné živé fotografie pri akomkoľvek svetle. Vďaka technológii Quad Pixel získajú používatelia 4x lepšiu citlivosť pri slabom osvetlení pre ostrejšie a živšie snímky.

Toto zariadenie je vybavené aj fotoaparátom Macro Vision s 5-násobným priblížením a samostatným snímačom hĺbky, aby ste videli každý detail alebo zhotovili úžasné portréty. Na doplnenie tohto pokročilého systému fotoaparátov ponúka moto g13 prednú kameru s rozlíšením 8 Mpx, ktorá zachytáva selfie hodné sociálnych sietí, takže používatelia budú vždy vyzerať čo najlepšie.

motorola g13Zdroj: Motorola
motorola g13

Využite výhody úzkych rámčekov a oživte obsah na úžasnom displeji. Vďaka 6,5-palcovému displeju HD+ s obnovovacou frekvenciou 90 Hz je prepínanie medzi aplikáciami alebo hranie hier neuveriteľne plynulé. Používatelia si navyše môžu vychutnať svoju obľúbenú zábavu v Dolby Atmos cez dva veľké stereo reproduktory alebo slúchadlá a užiť si tak väčšiu hĺbku, čistotu a detaily ako kedykoľvek predtým.

Sledujte obsah celé hodiny a hoďte za hlavu všetky starosti o výdrž batérie. Moto g13 prichádza s veľkou 5000mAh batériou s dlhou výdržou, aby ste mohli dlhšie počúvať hudbu a dlhé hodiny viesť videohovory s priateľmi¹. Toto zariadenie prichádza s rýchlym a pohotovým výkonom procesora MediaTek® Helio G85 a možnosťou pripojiť sa spoľahlivo cez siete Wi-Fi alebo 4G.

Zažite nezameniteľný moderný dizajn s moto g13. Vďaka tenšiemu telu, užším rámčekom a aktualizovanému krytu fotoaparátu je tento telefón skutočným unikátom.
softvér & zabezpečenie
Moto g13 používa čistú verziu systému Android 13 bez neohrabaných softvérových vzhľadov alebo duplicitných aplikácií. A navyše prostredníctvom systému Android 13 je k dispozícii viac spôsobov prispôsobenia ako kedykoľvek predtým. Vďaka Material You si teraz môžu používatelia prispôsobiť aplikácie podľa farby, témy a jazyka. Dokonca aj prehrávač médií bude zodpovedať osobnému hudobnému vkusu každého. A s funkciou My UX možno zariadenie ovládať jednoduchými gestami a prispôsobiť si nastavenia zábavy – vytvoriť tak vzhľad, ktorý je jeden z milióna.

Dostupnosť a cena

Nový moto g13 je dostupný vo farbách Blue Lavender a Matte Charcoal s počiatočnou cenou 179,99 eur.

Značky: