Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hľadáte pružné, ekologické a ekonomicky výhodné riešenie pre cestovanie vašich zamestnancov? Vsaďte na MAXI KLASIK Železničnej spoločnosti Slovensko! Sieťový cestovný lístok je ideálny pre firmy, ktoré chcú svojim zamestnancom ponúknuť unikátny benefit.

S MAXI KLASIK môžu zamestnanci pohodlne cestovať do práce a späť na akúkoľvek cestu po Slovensku a zároveň prispievať k ochrane životného prostredia. Rovnako je produkt vhodný aj ako benefit na cestovanie mimo služobných ciest. Vyberte si prenosný variant lístka, ktorý môžu využívať viacerí pracovníci alebo ich členovia rodiny.

Výhody produktu MAXI KLASIK prenosný:

  • Celoročná platnosť vo všetkých vlakoch ZSSK v 1. alebo 2. triede na území Slovenska.
  • Bezplatné miestenky do 1. triedy, maximálne dve denne.
  • Zvýhodnené cestovanie v IC vlakoch ZSSK podľa osobitného cenníka.
  • Možnosť zdieľania lístka medzi zamestnancami alebo ich rodinnými príslušníkmi.
  • Výhody u zmluvných partnerov ZSSK vrátane partnerských zliav.

Ekonomická výhodnosť

Investícia do prenosného lístka MAXI KLASIK sa vyplatí. Tento produkt prináša značné úspory a komfort pre firmy a ich zamestnancov.

Vyberte si spôsob nákupu, ktorý vám vyhovuje

Stačí navštíviť najbližšiu pokladňu ZSSK s preukazom totožnosti alebo IČO firmy. Hneď po zakúpení môžete začať využívať váš MAXI KLASIK. Plastový nosič vám ZSSK doručí na vybrané výdajné miesto. Pre firmy je možnosť vystavenia faktúry.

Neprenosný variant

Neprenosný MAXI KLASIK je viazaný na konkrétneho držiteľa. Tento lístok je ideálny pre jednotlivcov, ktorí pravidelne cestujú vlakom. Neprenosný lístok tiež ponúka bezplatné miestenky do 1. triedy a výhodné ponuky u zmluvných partnerov ZSSK.

MAXI KLASIK – Cenník:

Typ lístka1. trieda v eur2. trieda v eur
Prenosný1 120960
Neprenosný1 060850

Objednajte si Prenosný MAXI KLASIK ešte dnes a prispejte k efektívnosti vašej spoločnosti, ale aj udržateľnej budúcnosti! Viac informácií získate na stránke ZSSK v sekcii MAXI KLASIK.

Značky: