Súboj by bol rozhodne zaujímavejší:-)

Namiesto súboja v klietke vášnivá debata o vytváraní bezpečnej budúcnosti pre celé ľudstvo. Takto sa napokon môže zvrtnúť už istý čas pretriasaná možnosť súboja v klietke medzi šéfom Tesly a SpaceX Elonom Muskom a generálnym riaditeľom firmy Meta Markom Zuckerbergom. Informuje o tom portál TweakTown.com.

Avizovaný zápas medzi Elonom Muskom a Markom Zuckerbergom brala od začiatku veľká časť verejnosti len ako snahu o zaujatie a svojráznu výstrednosť, hoci obaja aktéri tvrdili, že to myslia vážne. Zápas sa však stal veľmi otáznym po tom, keď Musk napísal na Twitter, že bude možno potrebovať istý chirurgický zákrok, ktorý by mu zabránil zmerať si sily s konkurentom.

Na to zareagoval Chris Anderson, organizátor konferencií pod záštitou neziskovej organizácie TED, ktorý sa na Twitteri spýtal Muska a Zuckerberga, či by sa teda radšej nezúčastnili na debate o tom, ako vybudovať lepšiu budúcnosť pre globálny svet. Musk na príspevok reagoval a uviedol, že to tiež znie ako dobrý nápad a ušľachtilé zápolenie.

Uvidíme, ako to teda napokon dopadne. V každom prípade debata by bola užitočnejšia ako bitka v klietke. A úplne najužitočnejšie by bolo, keby sa obaja venovali úsilie zlepšeniu svojich sociálnych sietí, pretože v tomto smere majú čo naprávať.

Zdroj: TweakTown.com

Prečítajte si tiež:

Branislav Caban

Branislav Caban
Okrem technologických tém sa snažím prinášať aj tie so spravodajským nádychom a rôzne zaujímavosti. Moja e-mailová adresa je bcaban@touchit.sk.