Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel Communications sa od 18. do 20. októbra zúčastní výstavy Broadband World Forum 2016, kde na stánku B90 predstaví sériu inovácií pre širokopásmový prístup a domáce siete.

Spoločnosť bude na výstave prezentovať:

  • Špičkové Wi-Fi riešenia: Zyxel s ohľadom na potreby zákazníkov vyvíja a ponúka prvotriedne sieťové riešenia pre rýchlejšiu prevádzku, lepšie pokrytie a spoľahlivú konektivitu.
  • Pripojenie domácností gigabitovou rýchlosťou: Zyxel vďaka optimalizácii a integrácii rôznych FTTx aplikácií ponúka širokopásmové pripojenie domácností gigabitovou rýchlosťou a možnosť jednoduchého nasadenia služieb v štandarde GPON a G.fast.
  • Riešenie pre lepšie služby užívateľom: Zyxel bude na výstave prezentovať výhody svojho riešenia One Connect pre poskytovateľa služieb, t.j. kvalitnejšie služby užívateľom, rýchlejšie nastavenie a nižšie náklady na podporu vďaka nulovej konfigurácii Wi-Fi a nástrojom pre vzdialenú diagnostiku a riešenie problémov.

Súčasťou prehliadky bude takiež najnovší HomeSpot router LTE4506, ktorý bol zaradený medzi finalistov súťaže Broadband World Forum Award o najlepšiu inováciu v oblasti bezdrôtového širokopásmového pripojenia a spoločnosťou O2 Czech Republic vybraný ako prémiový LTE modem. HomeSpot môže slúžiť nielen ako hlavný internetový router pre domácnosti, ale tiež ako ideálny spoločník na rodinnej dovolenke všade tam, kde je pokrytie LTE.

„Našou snahou bolo ponúknuť prémiový produkt, ktorý podporuje najnovšiu LTE technológiu a dokáže reagovať na neustále sa meniace potreby zákazníkov, čo najlepšie zvládne práve router LTE4506. So spoločnosťou Zyxel úzko spolupracujeme už viac než desať rokov a veríme, že LTE4506 bude našim zákazníkom poskytovať bezdrôtové širokopásmové pripojenie najvyššej kvality,“ dodáva Tomáš Kohout, Business Development Manager spoločnosti O2 Czech Republic.

Svetovú premiéru si na výstave odbije nové riešenie spoločnosti Zyxel na protokole Multi-Path Transmission Control Protocol (MPTCP), ktoré je ponúkané s partnerským softwarom. MPTCP operátorom umožňuje kombinovať DSL a LTE siete, a dosahovať tak väčšej sieťovej rýchlosti, pokrytia aj spoľahlivosti.

Spoločnosť Zyxel súčasne na výstave predstaví svoje nové logo a firemnú identitu. Jej kľúčovú schopnosť a úzky vzťah so zákazníkmi vyzdvihuje nový slogan „Your Networking Ally“.

Značky: