Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel Communications bude na tohtoročnej výstave Broadband World Forum prezentovať najmodernejšie riadené Wi-Fi riešenie, ktoré poskytovateľom služieb umožňuje jednoducho, lacno a spoľahlivo pokryť celé domácnosti Wi-Fi sieťou špičkovej kvality.

Prémiové riadené Wi-Fi riešenie „Multy Pro“ disponuje vysoko výkonnými bránami, optimálnou kombináciou hardwaru a softwaru a tiež Wi-Fi systémom typu mesh pre optimálny výkon Wi-Fi a spoľahlivé pokrytie celých domácností. Ďalšou výhodou je vzdialená správa Multy Pro podľa štandardov TR-069 a TR-181, ktorá poskytovateľom služieb šetrí náklady na podporu a servisné výjazdy.

„S rastúcim počtom aplikácií náročných na šírku pásma a väčšími nárokmi užívateľov na nepretržité pripojenie rastie aj tlak na to, aby poskytovatelia služieb dokázali zaistiť pokrytie celých domácností spoľahlivou Wi-Fi. A presne to riešenie Multy Pro umožňuje,“ dodáva Martin Bratičák, Head of Channel CEE. „Naviac aplikácia pre vzdialené riadenie Multy Pro umožňuje správu siete priamo užívateľom, čo znamená, že sťažnosti zákazníkov sa stanú vecou minulosti.“

Riešenie Multy Pro bolo menované ako jeden z finalistov prestížneho výročného ocenenia Broadband Award, ktoré bude udelené na Broadband World Forum 2017.

LTE3300 tiež nezostalo pozadu a je nominované na cenu za Najlepšie bezdrôtové riešenie.

Zyxel bude na výstave Broadband World Forum prezentovať tiež svoje komplexné portfólio LTE produktov splňujúce požiadavky užívateľov na LTE v interiéroch, vonku aj na cestách. Jeho súčasťou sú produkty pre bleskovo rýchlu 4G a LTE konektivitu slúžiace ako záloha pre pevné siete alebo ku zvýšeniu spoľahlivosti a dosahu sietí v mestách aj na vidieku.

Súčasťou expozície spoločnosti Zyxel bude tiež riešenie Nebula pre správu cloudových sietí, ktoré výhody cloudu prináša do sietí poskytovateľov riadených služieb. Nebula dokáže z jedného cloudového rozhrania riadiť veľký počet káblových, bezdrôtových aj bezpečnostných zariadení, čím prispieva k vyššej efektivite a produktivite poskytovateľov riadených služieb.

Značky: