Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel Communications na tohtoročnej barcelonskej výstave Mobile World Congress predstaví svoje riešenia pre mobilný prístup (LTE) a pokrytie budov.

Ako sieťový partner sa Zyxel výrazne zameriava na riešenia, ktoré prevádzkovateľom sietí pomáhajú v tom, aby pre svojich zákazníkov zaistili najlepšiu mobilitu a flexibilitu pri komunikácii.

Medzi hlavné lákadlá expozície spoločnosti Zyxel budú patriť jej riešenia pre mobilný prístup (LTE), ktoré konkrétne smerujú na tie oblasti trhu, kde pretrváva obmedzená dostupnosť pevných širokopásmových sietí. Návštevníci výstavy sa môžu tešiť na svetovú premiéru úplne nového 4G LTE-A CAT 6 integrovaného prístupového zaridenia pre vnútorné prostredie, ktoré užívateľom poskytuje vysokorýchlostnú LTE a špičkovú Wi-Fi a súčasne dokazuje, že Zyxel od základov mení spôsob, akým užívatelia môžu jednoducho pristupovať k sieťam 4G LTE.

„Našou snahou je riešiť pretrvávajúce problémy operátorov, t.z.zaistiť konektivitu pre zákazníkov v miestach, kde neexistuje pevné širokopásmové pripojenie,“ dodáva Wayne Hwang, viceprezident divízie pre poskytovateľov služieb. „Naše riešenia pre mobilný prístup operátorom pomáhajú budovať robustné a komplexné mobilné širokopásmové siete.“

Súčasťou výstavnej expozície spoločnosti Zyxel budú tiež riešenia reagujúce na problémy s pokrytím veľkých budov mobilným signálom. Užívatelia mobilných zariadení sa v budovách často potýkajú s tým, že signál v nich nie je tak silný ako vonku. Tento problém riešia produkty ZoneDAS a MIMO Repeater od spoločnosti Zyxel, ktoré zaisťujú bezproblémovú komunikáciu aj v prostrediach s veľkými počtami užívateľov, ako sú napr. letiská, nákupné centrá, hotely a dopravné uzly.

Expozícia spoločnosti Zyxel na výstave MWC 2017 vyzdvihuje jej kľúčovú úlohu poskytovateľa sietí pre budúcnosť – budúcnosť otvorenú všetkým zákazníkom bez ohľadu na prekážky, ktoré im doposiaľ stáli v ceste.

Výstava MWC 2017 sa uskutoční na barcelonskom výstavisku Fira Gran Via od pondelka 27. februára do štvrtka 2. marca a spoločnosť Zyxel na nej nájdete v stánku 5G10 v hale 5.

Značky: