Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zyxel získal v kategórii „Počítačové periférie a príslušenstvo“ prvú cenu za svoj systém WiFi 6 pre kompletné pokrytie domácností a v kategórii „Chytrá domácnosť“ ocenenie Honoree Award za svoje 5G LTE riešenie.

Spoločnosť Zyxel oznámila, že jej WiFi systém Halo Light 10G Fiber WiFi 6 pre chytrú domácnosť vyhral v súťaži CES® Innovation Awards Program prvú cenu ako najlepšia inovácia v kategórii „Počítačové periférie a príslušenstvo“. A ďalšie WiFi riešenie značky Zyxel, konkrétne systém Halo Air 5G WiFi 6 pre kompletné pokrytie domácnosti, obdržalo ocenenie Honoree Award v kategórii „Chytrá domácnosť“.

CES Innovation Awards Program je každoročná súťaž, v ktorej sú za vynikajúci dizajn a konštrukciu oceňované tie najlepšie spotrebné technológie zaradené do 28 kategórií. Odborná porota zložená zo zástupcov organizácie Consumer Technology Association (CTA)® prihlásené produkty posudzuje podľa ich technických kvalít, estetiky, dizajnu, funkčnosti a atraktivity pre spotrebiteľov a víťazovi každej kategórie udeľuje titul Best of Innovation.

Víťazný produkt Zyxel Halo Light predstavuje výkonnú EasyMesh bránu 10G XGS-PON štandardu WiFi 6 pre kompletné pokrytie domácností a extendér WiFi 6 určený poskytovateľom služieb. Brána ponúka celý rad chytrých funkcií vrátane chytrého automatického monitoringu, informovania o stave siete v denných/týždenných intervaloch, kybernetického zabezpečenia, ochrany súkromia a rodičovského zámku. Brána Halo Light vďaka XGS-PON WAN pripojeniu optickým káblom podporuje symetrickú rýchlosť 10 Gbps a prostredníctvom 10 GbE LAN v domácnosti poskytuje ultrarýchle širokopásmové pripojenie a súčasne mimoriadnu rýchlosť a spoľahlivosť štandardu 802.11ax.

Chytrý WiFi systém Halo Air 5G WiFi 6 pre kompletné pokrytie domácnosti, ktorý obdržal ocenenie Honoree Award, funguje ako 5G bezdrôtová širokopásmová brána a extendér WiFi 6, ktorý po celej domácnosti zaistí rýchlosť širokopásmového pripojenia až 2 Gbps, a súčasne ako EasyMesh riešenie štandardu WiFi 6. Tiež brána Halo Air ponúka funkcie ako napr. chytrý automatický monitoring, informovanie o stave siete v denných/týždenných intervaloch, kybernetické zabezpečenie, ochranu súkromia a rodičovský zámok. WiFi 6 aj v tých najvzdialenejších častiach domácnosti umožňuje bezproblémové pripojenie počítačov, mobilných zariadení, produktov pre streamovanie médií, nositeľnej elektroniky a chytrých zariadení internetu vecí.

„Úspech v súťaži CES Innovation Awards Program je pre našu spoločnosť veľmi dôležitý, pretože toto ocenenie udeľuje odborná porota za vynikajúci dizajn a technické riešenie,“ poznamenáva Martin Bratičák, Regional Director CEE v spoločnosti Zyxel. „Vďaka intenzívnym vzťahom, ktoré udržujeme s poskytovateľmi služieb, máme prehľad o najnovšom dianí na trhu a sme schopní vyvíjať riešenia, ktoré reagujú na stávajúce a nové požiadavky našich partnerov a ich zákazníkov. Novinky Halo Light a Halo Air posúvajú infraštruktúru pre domáce siete na vyššiu úroveň. Zásluhu na tom majú napr. inteligentné technológie pre sledovanie prevádzky vo WiFi a integrovaný bezpečnostný softvér, ktorý zavádza nové spôsoby fyzickej aj kybernetickej bezpečnosti pre celú rodinu.“

Bližšie informácie o spoločnosti Zyxel a jej riešeniach pre konektivitu nájdete na stránkach www.zyxel.com/us.

Značky: