Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ZyXEL predstavuje bezplatný update firmwaru ZLD 4.20 pre unifikované bezpečnostné brány ZyXEL USG a bezpečnostné zariadenia ZyWALL.

Široká paleta nových a jednoducho použiteľných funkcií firmwaru ZLD 4.20 užívateľom umožňuje udržať si značný náskok pred kybernetickými hrozbami.

Uvedenie firmwaru ZLD 4.20 je dôkazom toho, že spoločnosť ZyXEL nepretržite zlepšuje svoje produkty s cieľom uspokojiť stále náročnejšie požiadavky podnikov a organizácií na bezpečnosť sietí,“ podotýka Nathan Yen, oblastný viceprezident divízie ZyXEL Commercial Gateway Business Center.

Nová dimenzia bezpečnosti

Kybernetická kriminalita svet každoročne pripraví o 113 miliárd dolárov. Dobrou správou ale je, že väčšine útokov je možné predísť. Nový firmware obsahuje napr. funkciu Content Filter 2.0, ktorá podnikom a školám dáva istotu, že jej zamestnanci a študenti nebudú navštevovať nebezpečné stránky a sú dôsledne chránení pred hrozbami skrytými v šifrovanej prevádzke HTTPs. Súlad so štandardami PCI DSS znamená, že Vaša brána USG/zariadenie ZyWALL dokáže spoločne s bankovými aplikáciami chrániť Vaše online transakcie.

Viac možností, menej námahy

Z dôvodu rastúcej zložitosti kybernetických útokov je ochrana sietí stále náročnejšia. Firmware ZLD 4.20 uľahčuje užívateľom život svojim úplne novým a jednoducho použiteľným grafickým rozhraním. Sprievodcovia firmwarom, funkcia Cloud Helper a portál OneSecurity zaisťujú ľahšie a rýchlejšie nastavenie, jednoduchú údržbu a rýchle riešenie problémov so sieťovou bezpečnosťou.

Pokiaľ Vaša organizácia požaduje multifunkčné riešenie v oblasti konektivity, brána ZyXEL USG/zariadenie ZyWALL s firmwarom ZLD 4.20 môže fungovať tiež ako Wi-Fi hotspot s funkciou Hotspot Management pre kontrolu prístupu k Wi-Fi a pre fakturáciu. Firmware ZLD 4.20 dokáže fungovať tiež ako kontrolór prístupových bodov alebo vďaka funkcii Device HA Pro ako záložné riešenie, ktoré garantuje trvalú prevádzkyschopnosť Vašej siete.

 

Značky: