Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inteligentné riešenie typu mesh užívateľom prináša mimoriadnu kvalitu Wi-Fi a poskytovateľom služieb šetrí náklady a otvára nové príležitosti k vyšším tržbám.

Spoločnosť Zyxel Communications dnes predstavila Multy Pro, inteligentné Wi-Fi riešenie typu mesh, ktoré poskytovateľom služieb otvára cestu k rýchlemu pokrytiu celých domácností riadenými WiFi službami a k ďalším tržbám.

Všestranné portfólio pre potreby každej domácnosti

WiFi riešenie Multy Pro zahŕňa vybrané širokopásmové brány Zyxel a WiFi extendéry, vďaka ktorým sú poskytovatelia služieb schopní flexibilne riešiť požiadavky zákazníkov na dokonalé pokrytie celých domácností. Pre zaistenie optimálneho WiFi pokrytia portfólio produktov systému Multy Pro v súčasnosti tvorí dvojpásmové bezdrôtové integrované prístupové zariadenie AC/N VDSL2 VMG8823 a dvojpásmový WiFi extendér Multy Pro AC2100 ponúkajúci vysokorýchlostné bezdrôtové centrálne pripojenie do brán. Spoločnosť Zyxel plánuje do ekosystému Multy Pro v budúcnosti pridať ďalšie zariadenia.

Spoľahlivé fungovanie aplikácií náročných na šírku pásma v celej domácnosti

Pre pokrytie celej domácnosti dvojpásmovou WiFi sieťou s vysokým výkonom riešenia Multy Pro disponuje softvérom MeshIQ a inteligentnou technológiou pre riadenie a optimalizáciu WiFi. Aby sme zaistili maximálny výkon pripojených zariadení a čo najlepšiu službu pre užívateľov, riešenie Multy Pro vytvorí spoľahlivú WiFi sieť a automaticky riadi prevádzku WiFi klientov medzi frekvenčnými pásmami (riadenie pásma) a medzi rôznymi WiFi prístupovými bodmi (riadenie klientov alebo prístupových bodov). Vďaka tomuto modernému WiFi riešeniu si užívatelia môžu pokročilé sieťové služby vychutnať v požadovanej kvalite a bez obáv z toho, že prechádzanie z jednej miestnosti do druhej preruší prebiehajúci video chat, streamovanie vo vysokom rozlíšení alebo hranie hier.

Vzdialená správa skvalitňuje služby a obmedzuje nutnosť výjazdu technikov

Všetky zariadenia systému Multy Pro podporujú štandardy TR-069 a TR-181 pre vzdialenú správu, čo poskytovateľom služieb prináša cenné informácie o fungovaní pripojených domácich sietí. Pre detailné monitorovanie a rýchle riešenie prípadných problémov ponúka protokol štandardu

TR-181 poskytovateľom služieb celý rad funkcií určených k diagnostike WiFi. Vzdialený prístup systému Multy Pro k týmto informáciám znamená rýchlejšie vybavenie telefonátov so zákazníckou podporou a menej výjazdov technikov, čo v konečnom dôsledku šetrí prevádzkové náklady a zlepšuje spokojnosť zákazníkov.

Menej volania na zákaznícke linky a úspora nákladov vďaka praktickej mobilnej aplikácii

Intuitívna mobilná aplikácia Multy Pro užívateľov prevedie inštaláciou a konfiguráciou sietí pre hostí a umožňuje im sledovať heslá, meniť heslá a nastaviť rodičovský zámok. Aplikácia, ktorá je k dispozícii pre zariadenia so systémami Android a iOS, užívateľom prináša základné nástroje pre správu a prehľad o prevádzke siete v jej digitálnej domácnosti.

„Poskytovatelia služieb chcú riešenia, ktoré zlepšia spokojnosť ich zákazníkov a im samotným umožnia zavádzať  riadené WiFi služby a znižovať náklady na podporu,“ vysvetľuje Martin Bratičák, Head of Channel CEE. „Všetky tieto nároky spĺňa systém Multy Pro, ktorý je presne to, čo poskytovatelia služieb potrebujú k budovaniu a udržaniu dlhodobých a dobrých vzťahov so svojimi zákazníkmi.“

Značky: