Siete sú kostrou všetkých moderných organizácií. Pre menšie spoločnosti viac-menej býva zložité zladiť svoje základné sieťové potreby a svoju prevádzkovú efektivitu. Výsledkom je tlak, ktorý je spojený s rýchlym rastom malých a stredných firiem.

Spoločnosť Zyxel Communications dnes predstavila produkt Multy Plus, ktorý malým a stredným firmám poskytuje jednoducho použiteľné a cenovo dostupné riešenie v podobe podnikovej Wi-Fi typu mesh. Multy Plus prináša lepšiu ochranu firiem počas ich rastu, kedy sú obzvlášť zraniteľné, a umožňuje siete a zabezpečenie flexibilne a odkiaľkoľvek spravovať pomocou mobilnej aplikácie.

Produkt Multy Plus je dodávaný vrátane štýlového stojanu a príslušenstva pre montáž na stenu, strop, do stropnej koľajnice a na stôl.

Trojpásmová Wi-Fi a dedikované kostrové pripojenie v pásme 5 GHz prinášajú rýchlosť až 1733 Mbps a deväť interných antén zaisťuje ideálne pokrytie plochy viac ako 450 m2, čo dokonale splní potreby napr. reštaurácií a malých pobočiek.

Predstavujeme AiShield

Multy Plus zvyšuje latku kybernetickej bezpečnosti pomocou dedikovanej bezpečnostnej aplikácie AiShield, ktorá v sebe spája množstvo funkcií grafického užívateľského rozhrania a praktické mobilné riešenie.

AiShield z mobilu poskytuje prehľad o aktuálnej situácii a umožňuje správu zabezpečenia.

Medzi bezpečnostné funkcie aplikácie AiShield patrí kontrola prístupu umožňujúca obmedziť prístup na desaťtisíce nevhodných internetových stránok a k takmer 500 aplikáciám. V aplikácii AiShield užívatelia môžu mimo iné:

  • sledovať údaje o hrozbách a výstrahách vrátane informácií o najčastejšie napádaných zariadeniach,
  • prijímať push oznámenia o sieťových hrozbách,
  • jednoducho ukončiť alebo predĺžiť dobu, po ktorú užívatelia môžu byť na sieti,
  • spracovávať veľké objemy dát pre získanie okamžitých prehľadov, napr. triediť užívateľov podľa typu, profilu, doby pripojenia atď.

Každé zariadenie Multy Plus ponúka 30 dennú skúšobnú licenciu k aplikácii AiShield, zatiaľ čo duo packy sú dodávané s ročnou bezplatnou licenciou.

Jednoduchšia správa vďaka grafickému používateľskému rozhraniu a aplikácii

Multy Plus je prvé mesh riešenie od spoločnosti Zyxel, ktoré je možné spravovať pomocou aplikácie i webového užívateľského rozhrania, čo organizáciám otvára cestu k flexibilnému riadeniu ich sietí.

Obe platformy umožňujú sledovať používanie dát, upravovať alokovanú šírku pásma a sieť rozdeliť až na tri rôzne časti: jednu pre správcu, druhú pre zamestnancov a tretiu pre návštevníkov, pričom pre každú platia iné oprávnenia k prístupu.

Jednoducho konfigurovateľné captive portály

Multy Plus naviac uľahčuje celý proces nastavovania captive portálu, ktorým užívatelia musia prejsť, pokiaľ chcú používať Wi-Fi sieť.

Užívateľské rozhranie umožňuje jednoduchú konfiguráciu jednotlivých položiek tohoto portálu vrátane hesiel, podmienok, logotypov a ďalších obrázkov.

Celé inštalačné príslušenstvo už v základe

Väčšina prístupových bodov typu mesh ponúka len obmedzené možnosti inštalácie a neobíde sa bez príplatkového inštalačného príslušenstva. To však neplatí o produkte Multy Plus, ktorý je dodávaný so všetkým, čo potrebujete k jeho inštalácii na stenu, strop, stôl a do montážnej lišty, a navyše tiež s elegantným stojanom. Vďaka svojmu čistému a nenápadnému designu Multy Plus dobre vypadá aj len tak na stole alebo na polici.

Multy Plus je najnovším prírastkom do rodiny mesh produktov značky Zyxel. Jeho predchodcovia pre domácich užívateľov a poskytovateľov služieb, t. j. Multy X a Multy Pro, získali celý rad ocenení vrátane cien Taiwan Excellence Awards a Broadband World Forum.

Značky: