Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vďaka stále rastúcemu počtu funkcií i podporovaných zariadení je teraz riešenie Nebula pre malé a stredné organizácie a poskytovateľov správy sietí výhodnejšie než kedykoľvek predtým.

Zyxel, popredný inovátor na poli sieťových produktov, práve predstavil najnovšiu verziu svojho revolučného sieťového riešenia Nebula, ktoré organizáciám umožňuje využívať neobmedzený potenciál cloudu. Vďaka ešte lepším funkciám a rastúcemu portfóliu kompatibilných zariadení zostáva riešenie Nebula špičkou na stále náročnejšom trhu.

Stále lepšie funkcie

Ako spoločnosť, v ktorej sa všetko točí okolo zákazníkov, Zyxel už od svojho založenia ponúka užívateľom najpokročilejšie technológie. Aj preto si náš tým Nebula ako svoju prioritu vytýčil priebežné zlepšovanie a rozširovanie už tak úctyhodnej palety funkcií tejto cloudovej platformy.

Kľúčovými novinkami práve predstavenej verzie sú:

  • Wireless health monitor, ktorý automaticky analyzuje a optimalizuje výkon pripojených prístupových bodov,[i]
  • Facebook WiFi pre organizácie, ktoré sa chcú pomocou sociálnej siete spojiť so svojimi užívateľmi z radov hostí a ťažiť z nových marketingových možností.[ii]

Bezdrôtový monitoring stavu WiFi na platforme Nebula prekonáva funkcie konkurenčných riešení, ktoré sa v tejto oblasti väčšinou obmedzujú na zhrnutie základných informácií o prístupovom bode. „Administrátorom síce pomôže informácia o tom, že prístupový bod má ťažkosti, ale základný problém a príčinu to nevyrieši. A práve v tom tkvie nedostatok niektorých konkurenčných cloudových služieb,“ podotýka Martin Bratičák, Regional Director CEE. „Monitorovacie funkcie platformy Nebula dokážu identifikovať a optimalizovať vysielacie výkony a preťaženie jednotlivých AP rozložením záťaže na ostatné okolité AP, ktoré sú v dosahu  a sú menej zaťažené, čo organizáciám šetrí čas aj peniaze.“

Vďaka bohatej ponuke funkcií a stále rastúcemu počtu kompatibilných zariadení Nebula užívateľom otvára nové možnosti.

Tým ale prednosti nášho riešenia nekončia. Prihlasovací portál platformy Nebula bol rozšírený o možnosť Facebook WiFi, takže bez ohľadu na svoju veľkosť majú teraz spoločnosti k dispozícii mnoho analytických a marketingových nástrojov. A pretože k pripojeniu stačí použiť prihlasovacie údaje do sociálnej siete, hostia už nemusia obchádzať personál a prosiť o heslo.

Široká rodina sieťových produktov

Portfólio produktov Nebula sa dočkalo ďalšieho rozšírenia. Vďaka najnovším prírastkom v podobe šiestich prístupových bodov radu WAC6100 a WAC6500[iii], vrátane outdoorových modelov radu WAC6500, sa rodina cloudových produktov Nebula práve rozrástla na 34 členov. Každý prístupový bod NebulaFlex Pro je dodávaný s ročnou licenciou Professional Pack, takže noví aj existujúci užívatelia môžu skutočne naplno čerpať všetky výhody, ktoré Nebula ponúka.

„Ročná licencia užívateľom dáva skvelú príležitosť spoznať a oceniť celý rozsah cloudových služieb od spoločnosti Zyxel. Ročnú licenciu od nás ako darček naviac dostanú aj tí, ktorí už tieto prístupové body alebo akékoľvek iné zariadenie NebulaFlex Pro používajú,“ dodáva Martin Bratičák, Regional Director CEE.

Prístupové body budú navyše podporovať tri režimy správy, takže užívatelia môžu ľubovoľne prepínať medzi ich samostatnou správou cez IP adresu, prevádzkou riadenou kontrolérom a prevádzkou riadenou cez cloud pomocou platformy Nebula.

Spoločnosť Zyxel už teraz pre svoju cloudovú platformu chystá ďalšie funkcie a aktualizácie, ktoré zaistia, že Nebula aj naďalej zostane preferovaným sieťovým riešením pre všetky organizácie, ktoré chcú ťažiť z neobmedzených možností cloudu.

Bližšie informácie o platforme Nebula nájdete na stránkach:

https://www.zyxel.com/nebula

Navštívte správu cloudovej platformy Nebula a vyskúšajte si ju v demo účte z reálnej prevádzky tu:

https://nebula.zyxel.com

Meno:Nebula@zyxel.com

Heslo:NebulaDemo

 

  • [i] Funkcia je k dispozícii iba s licenciou Professional Pack.
  • [ii] Funkcia je k dispozícii iba s licenciou Professional Pack.
  • [iii] Jedná sa o prístupové body WAC6103D-I, WAC6502D-E, WAC6502D-S, WAC6503D-S, WAC6552D-S a WAC6553D-E.

Značky: