Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel Communications dnes oznámila rozšírenie svojho cloudového riešenia Nebula.

Medzi novinky patrí obmedzená celoživotná licencia, podpora prostredníctvom fóra, nové modely a ďalšie funkcie. Nebula tak pre poskytovateľa riadených služieb a organizácie predstavuje najvhodnejšie cloudové riešenie, ktoré zefektívňuje spávu sietí pokrývajúcich viacero lokalít.

Zyxel Nebula je 100% cloudové sieťové riešenie, ktoré centrálne a bez nutnosti akéhokoľvek nastavovania prostredníctvom riadiaceho centra Nebula Control Center (NCC) na diaľku riadi všetky káblové, bezdrôtové a bezpečnostné zariadenia Nebula.

Partner pre Váš rast – flexibilný licenčný model

Pre väčšinu dnes dostupných cloudových riešení platí, že pri vypršaní licencie sú automaticky deaktivované všetky služby určené ku správe siete alebo cloudu. Na rozdiel od nich Zyxel Nebula udržuje sieť formou základnej služby v prevádzke aj po vypršaní licencie, a tak jej fungovanie nenarušujú dočasné rozpočtové škrty ani problémy pri zmene licencie.

Vedľa súčasného kreditového licenčného modelu, ktorý predplatiteľom uľahčuje plánovanie licenčných poplatkov, spoločnosť Zyxel začala ponúkať aj mimoriadne flexibilnú obmedzenú celoživotnú licenciu. Poskytovatelia riadených služieb a organizácie využívajúce túto licenciu tak majú k dispozícii dlhodobú a bezproblémovou službu, ktorá nevyžaduje každoročnú obnovu. Služba je užívateľom bez akýchkoľvek ďalších nákladov k dispozícii aj po výmene licencovaných zariadení Nebula, čo znižuje celkové náklady na ich vlastníctvo.

Fórum Nebula pre dotazy a podnety užívateľov

Práve spustené fórum Nebula nie je len zdrojom dokumentov a informácií. Je to tiež miesto, kde návštevníci môžu komunikovať s ďalšími užívateľmi a expertami na riešenie Nebula, klásť otázky, riešiť problémy a zdieľať svoje znalosti a skúsenosti. Prostredníctvom fóra môžu naviac užívatelia zasielať vývojárom riešenia Nebula svoje podnety.

Komplexné portfólio pre širšie možnosti využitia

Rodina produktov Nebula sa rozrástla o nové prepínače bez PoE(NSW100-10, NSW100-28) a o základný model bezpečnostnej brány (NSG50). Tieto novinky pre menšie organizácie predstavujú cenovo dostupnú možnosť prechodu na cloud. Pre poskytovateľov riadených služieb naše komplexné portfólio znamená tiež mimoriadnu flexibilitu pri riešení jednotlivých inštalácií.

„Rozšírením rodiny Nebula o vyššie uvedené novinky chceme malým a stredným organizáciám a poskytovateľom riadených služieb uľahčiť správu sietí pokrývajúcich viac lokalít,“ poznamenáva CrowleyWu, senior oblastný viceprezident divízie ZyxelNetworking.„Zyxel mení správu sietí k lepšiemu a prináša komplexné cloudové riešenie aj tým, pre ktorých bolo doposiaľ cenovo nedostupné.

Značky: