Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

David Soares, súčasný viceprezident pre obchod a marketing v Severnej Amerike, nesie teraz zodpovednosť aj za región EMEA.

Spoločnosť Zyxel Communications dnes oznámila, že vymenovala Davida Soaresa do funkcie výkonného viceprezidenta pre obchod a marketing v regiónoch EMEA (Európa, Blízky východ a Afrika) a Severná Amerika. David Soares v spoločnosti Zyxel pôsobí od roku 2017 ako viceprezident pre predaj v Severnej Amerike. Má v našom odvetví viac než 30 rokov skúseností, ktoré mu pomôžu posilniť predaj v oboch regiónoch.

V rámci novo prevzatej zodpovednosti za región EMEA bude mať pán Soares za úlohu, aby spoločne so svojim tímom našiel príležitosti k rozvoju obchodných kanálov a stratégií, ktoré partnerom spoločnosti Zyxel pomôžu dosiahnuť väčšieho rastu a ziskovosti v ich podnikaní. Jednou z jeho obchodných priorít bude asistovať predajcom s pridanou hodnotou (VAR) v tom, aby sa z nich stali poskytovatelia riadených služieb (MSP).

David Soares, medzi ktorého profesné skúsenosti patrí mimo iného 16 rokov v spoločnosti NETGEAR a 12 rokov vo vedení firmy Hayes Modems, bude s obchodnými partnermi spolupracovať na tom, aby spoločnosť Zyxel rozšírila svoje aktivity pomocou svojej existujúcej predajnej siete. Jeho snahou bude najmä zvýšiť povedomie o jedinečnom portfóliu sofistikovaných produktov Nebula určených pre cloudovú správu sietí.

„Zyxel je jediný výrobca, ktorý ponúka skutočne ucelené portfólio sieťových produktov pre malé a stredne veľké organizácie, a to od pokročilých bezpečnostných brán s komplexnou detekciou malwaru cez prepínače až po bezdrôtové prístupové body. Produkty celého portfólia značky Zyxel sú kompatibilné s platformou Nebula, ktorá je dokonalým riešením pre cloudovú správu sietí a našim predajcom uľahčuje prechod do roly poskytovateľa riadených služieb. Predajcovia, ktorí sa chcú takým poskytovateľom stať, môžu počítať s našou podporou, “dodáva David Soares.

Značky: