Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Startup Weekend Žilina sa vracia so svojím jubilejným 10. ročníkom, ktorý sa uskutoční od 13. do 15. októbra 2023 v priestoroch nového IT centra Scheidt & Bachmann na Priemyselnej 14.

Ide o jedinečnú príležitosť pre profesionálov, nadšencov a tých, ktorí zdieľajú vášeň pre inovácie a podnikanie, aby sa zapojili do 54-hodinového intenzívneho hackathonu plného kreativity a networkingových príležitostí.

Na začiatku tohto víkendu si účastníci predstavia svoje nápady a  v rámci tímov začnú pracovať na vytvorení prototypov projektov, ktoré ich najviac oslovili. Venovať sa im budú skúsení mentori z oblasti biznisu, technológií a marketingu. Následne predstavia svoje výsledky odbornej porote, investorom a podnikateľským lídrom.

Projekt, ktorý porotu najviac zaujme bude mať možnosť získať podporu od investorov a ďalej rozvíjať svoje nápady. Toto je príležitosť získať cennú spätnú väzbu, ale aj nové zručnosti a nápady. Na minulých ročníkoch patrili medzi výherné projekty napríklad Herbovka – platforma pre sprostredkovanie prenájmu nevyužitých záhrad, sponzor-centrická event management aplikácia Carameet, či platforma eFarmers, ktorá má za úlohu spájať farmárov a spotrebiteľov s cieľom zabezpečiť spravodlivú dohodu a dodržanie kontraktu. Nezáleží tu na tom ako dobre ovládate cudzí jazyk alebo či ste expertom v danej oblasti. Podstatná je tvorivosť, vášeň a odhodlanie.

Toto podujatie je určené pre každého s kreatívnou dušou, zápalom pre prácu a túžbou zapojiť sa do sveta startupov. Nielen pre mužov a ženy pohybujúcich sa v programátorskom, dizajnovom či marketingovom prostredí, ale aj pre tých, ktorí majú obchodné a mnohé iné zručnosti. Ide o spoločnú snahu niekam sa posunúť a uspieť, ale taktiež aj naučiť sa niečo nové od skúsených mentorov.

Získajte svoje miesto na tomto unikátnom podujatí. Registrácia je otvorená, či už máte vlastný nápad alebo chcete pridať svoje schopnosti k existujúcim tímom, teraz je čas zapojiť sa. Staňte sa súčasťou tejto vzrušujúcej cesty od nápadu k podnikateľskému plánu alebo funkčnému prototypu. Viac informácií nájdete na sociálnych sieťach Startup Weekend Žilina Facebooku, Linkedine alebo Instagrame. Lístky na toto nezabudnuteľné podujatie sú k dispozícii tu, neváhajte, pretože počet miest je obmedzený. Zabezpečte si svoje miesto už dnes!

Značky: