Viac asi zaujímavosť ako reálny produkt. No, stojí za pozornosť.

Čínsky YouTuber Handy Geng postavil powerbanku, ktorá prekonáva to, čo bežne poznáme. Zmienku o tomto, nazvime to produkte, priniesol web TechSpot. Je to totiž obria vec, ktorá má kapacitu 27 miliónov mAh. Dokáže nabiť až 5000 smartfónov s batériou o kapacite 3000 mAh. Na nabíjanie telefónov by to bolo trochu málo a táto vecička zvládne nabiť skúter, napájať TV ale aj elektrický sporák.

rozmery 5,9 × 3,9 metra a jej základ j okrem batérií, ktoré sa používajú aj v elektromobiloch ešte aj kovová konštrukcia. Toto si rozhodne do zadného vrecka na nohaviciach nestrčíte a vlastne sa to nezmestí ani do bežného osobného výťahu. Na pozváranom ráme z kovu sú umiestnené kolesá, aby sa dala premiestňovať, no už podľa videa je jasné, že takéto niečo ťahať za sebou, nebude len tak.

Rozdiel oproti menšej powerbanke je v konektoroch. Resp. tu máte skutočné zásuvky a teda získate nabíjanie maximálnou možnou rýchlosťou pri použití powerbanky k mobilu. To je jedna z výhod, okrem toho, že s týmto zdrojom energie máte možnosť prevádzkovať bežné zariadenia, ako máte v domácnosti. Je to ukážka toho, čo fanúšik techniky dokáže zostrojiť. Odporúčame pozrieť si nasledovné video. Vidíte v takomto niečom zmysel? Nechajte nám komentár pod článkom.

Zdroj: TechSpot

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.