Veľká batéria a výkon skoro ako pri dvojnásobne drahších smartfónoch.

V cene do 300 EUR je veľká tlačenka a každý sa snaží niečím zaujať. Motorola one je osvedčená séria, ktorou nemôžete nič pokaziť. Podľa našich testov sa ukázala ako snáď najlepšia séria a ak kupujete telefón od motoroly, odporúčame práve sériu one.

V prípade modelu fusion+ je tu mnoho argumentov. Vybrali sme 3 podstatné dôvody, prečo si kúpiť práve tento smartfón.

Batéria

Kapacita 5000 mAh je ešte stále nadštandardnou vlastnosťou. Čo to ale v praxi znamená? Skutočnú výdrž 2 dni. Vyskúšajte si to sami a zistíte, že nadstavba od výrobcu so zachovaním čistého Androidu je dobrá voľba. Nabíjanie je 15 W, no v balení máte nabíjačku, ktorá podporuje aj 18 W režim. Samozrejme, nabíjanie je cez USB-C.

64 Mpx fotoaparát

S technológiou Quad Pixel, ktorá využíva hodnotu zo štyroch pixelov na spojenie do jedného výsledného. Takto zachytíte viac detailov aj počas nižšieho osvetlenia. Nie je to ale žiaden marketingový trik a vy môžete skutočne vytvárať 64 Mpx fotografie. Stačí si vybrať tento režim a budete zachytávať fotky s vysokou detailnosťou.

Fotoaparáty sú tu vlastne štyri. Fotiť sa dá v ultra širokouhlom režime so záberom 118° alebo v makro režime na fotenie skutočných detailov. Tento režim sa nám osvedčil, určite ho pri tomto telefóne vyskúšajte.

Nakoniec aj veľký telefón naplno využil svoj potenciál a prináša displej bez výrezu. Máte tak skutočne veľkú plochu. To vďaka vysúvaciemu selfie fotoaparátu s rozlíšením 16 Mpx.

Nadštandardný výkon

Telefón používa procesor Qualcomm Snapdragon 730 čím sa jeho výkon veľmi podobá výkonu viac ako dvojnásobne drahších smartfónov. Je energeticky menej náročný a pri bežnej práci alebo multimédiách poskytne vysoký výkon.

Vďaka 6 GB RAM budete mať vždy k dispozícii aplikácie bez toho, aby ste museli čakať, kým sa znova načítajú a spustia. Pamäť sa dá rozšíriť o microSD kartu až do kapacity 1 TB. Inak máte 128 GB úložisko, čo s rezervou postačí aj na ukladanie filmov.

Prečítajte si aj:

motorola one fusion+: Výborné fotky v cene do 300 EUR (RECENZIA)

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.