Investujte pri každej platbe vďaka Investičnému Sysleniu.

365.bank ponúka vo svojej aplikácii nový spôsob investovania, ktorý inde nenájdete. Ide o tzv. Investičné Syslenie, čo je nová verzia obľúbeného Syslenia od 365.bank. Syslenie funguje takým spôsobom, že si v mobilnej aplikácii 365.bank aktivujete toto sporenie a nastavíte si, aby sa vám každá platba kartou zaokrúhľovala na najbližšie 1, 5 alebo 10 eur. Rozdiel medzi hodnotou platby a nastavenou zaokrúhlenou čiastkou sa vám presunie na (Investičné) Syslenie. 

Ak vám nevyhovuje zaokrúhľovanie platby kartou, môžete si nastaviť tzv. bezcentový účet, kedy sa na (Investičné) Syslenie odošle centový zostatok zo všetkých transakcií. V rámci štandardného Syslenia získate úrok 3,65 % p.a. zo sumy, ktorú máte na Syslení a to maximálnej výšky 2000 eur. Od 1. februára 2023 sa síce obmedzenie maximálnej výšky odstráni, avšak úrok 3,65 % p.a. ostane iba pre Účty plus. V prípade Účtov zadarmo sa úrok zníži na 0,365 % p.a.

Aj preto môže byť lepšou voľbou nové Investičné Syslenie. V jeho prípade sa suma, ktorú máte nasyslenú, investuje do zeleného Eko fondu s očakávaným výnosom 8 % ročne. Investovať môžete od 10 centov a bez vstupných poplatkov. Všetky potrebné informácie o Investičnom Syslení nájdete v mobilnej aplikácii 365.bank.

365.bank: Investičné SyslenieZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
365.bank: Investičné Syslenie

Zdroj: 365.bank, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit