V spolupráci s e-shopom Geekbuying vám tentokrát prinášame možnosť zakúpiť si túto šikovnú kolobežku.

K rýchlemu presunu po meste, či už do práce alebo školy, výborne poslúži kolobežka. Mestom sa tak dokážete pohybovať skutočne rýchlo a ekologicky.

E-shop Geekbuying má svoje sklady v Európe, čiže doprava na Slovensko je zadarmo a netrvá dlhšie ako 10 dní. Túto kolobežku by ste však mali mať doma už do 5 dní.

Ninebot KickScooter MAX G30Zdroj: Geekbuying
Ninebot KickScooter MAX G30

Kolobežka Ninebot KickScooter Max G30 je aktuálne v predaji s 20 % zľavou, pričom s našim kupónom si cenu znížite ešte viac. Okrem toho má e-shop pre zákazníkov pripravený aj darček – box na náradie.

Ninebot KickScooter MAX G30 je kolobežka s dojazdom až 65 kilometrov. O dostatočný výkon sa postará bezuhlíkový motor s výkonom 350 W. Vysoký komfort zabezpečia pneumatiky odolné proti prepichnutiu a lepšou absorpciou nárazov.

Ninebot KickScooter MAX G30Zdroj: Geekbuying
Ninebot KickScooter MAX G30

K rýchlemu presunu po meste prispieva aj skladateľná konštrukcia, ktorá umožní kolobežku zložiť za 3 sekundy. Okrem toho je kolobežka stabilná a pohodlná. Vo svojej výbave má aj LED displej, ktorý zobrazuje zostávajúci výkon a jazdu, takže môžete v reálnom čase vidieť všetky potrebné parametre a vybrať si aj jeden z troch režimov jazdy.

K vysokej bezpečnosti prispieva aj pokročilý brzdový systém. Okrem neho kolobežka obsahuje aj systém rekuperácie kinetickej energie, má systém tempomatu a inteligentný systém.

Akciová cena: 632,79 eur

Promo kód: NNN9G30P 

Konečná cena po zadaní kódu: 614,45 eur

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.