4ka rozširuje svoju spoluprácu so Slovenskou poštou.

Operátor 4ka oznámil, že odteraz si na pobočkách Slovenskej pošty vybavíte nielen jeho mobilné služby, ale aj domáci internet a televíziu. Podľa slov operátora vám predajcovia na pošte vedia odporučiť domáci internet a 4KA TV a ich kombinácie alebo aj doplnkové služby ako HBO, HBO Plus, FilmBox, či Cinemax.

4ka pokrýva rýchlou optickou sieťou viac ako milión domácností po celom Slovensku.

Uvítací darček pre všetkých

4ka ponúka všetkým zákazníkom na vyskúšanie TV balík HBO na jeden miesiac zadarmo. Každý zákazník, ktorý si od 2. októbra 2023 do 31. januára 2024, aktivuje alebo predĺži platnosť zmluvy na 4KA TV, získa televízny balík HBO – TV kanály HBO 1, HBO 2 a HBO 3, na jeden mesiac zadarmo.

Ponuka platí na všetky nové aktivácie televíznych služieb 4KA TV a to v celej predajnej sieti – na pošte a v 4KA CENTRÁCH. Po uplynutí skúšobnej doby sa balík HBO deaktivuje automaticky. Zákazník si však môže balík HBO aktivovať za cenu 8 eur mesačne, prípadne pri 12 mesačnej viazanosti za 6 eur mesačne. Ako bonus dostane prístup do streamovacej služby HBO MAX zadarmo.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit